Home
Zoeken op onderwerp
Bedrijf & Organisatie
Home  > Bedrijf & Organisatie > Bedrijfsprofiel > Kernwaarden en veiligheid
kledinglogo.jpg

Kernwaarden en veiligheid

Kernwaarden

Attero hanteert vier kernwaarden: duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht. Vanuit die optiek werken wij permanent aan verdere verbetering van de scheiding en terugwinning van herbruikbare grondstoffen en optimalisatie van de energieopwekking uit afvalstromen. Daarnaast besteden wij voortdurend aandacht aan het vergroten van de beschikbaarheid van onze installaties en aan het verlagen van het energieverbruik. Op die manier geeft Attero zijn maatschappelijke functie concreet en evenwichtig vorm en inhoud; een positieve bijdrage aan economie én milieu.

Veiligheid

Veiligheid is bij Attero topprioriteit. Altijd en overal, daar valt niet aan te tornen. Wij willen géén ongevallen. Ons doel is iedereen een schone en veilige werkplek te bieden. Voor onze eigen medewerkers, voor de chauffeurs die onze locaties dagelijks aandoen, voor de werknemers van externe firma’s  en voor onze bezoekers.

Het veiligheidsbewustzijn bij Attero is sterk ontwikkeld. Al onze medewerkers en leidinggevenden hebben de veiligheidsopleiding VCA-basis of VOL-VCA gevolgd. Veiligheidsbewustzijn betekent ook helder communiceren over doelstellingen, plannen, procedures, ongevallen en incidenten. In ons bedrijf spreken we elkaar erop aan als we onveilig gedrag zien. Waar nodig treffen wij maatregelen om de veiligheid te vergroten.