Home
Zoeken op onderwerp
Bedrijf & Organisatie
Home  > Bedrijf & Organisatie > Nieuws > Download publicaties

Download publicaties

We maken graag duidelijk waar we bij Attero voor staan. U kunt hier verschillende publicaties downloaden of opvragen.

Attero Atlas

De Attero Atlas bevat belangrijke informatie over algemene voorwaarden, acceptatievoorwaarden, openingstijden, tarieven en procedures. Deze informatie vindt u onder de rubriek 'Aanbieden afvalstoffen' bij 'Klanten & Leveranciers'. Voor nadere informatie verwijzen wij u door naar het Shared Services Center. De contactgegevens van deze afdeling vindt u onder 'Contact' bovenin deze pagina.

Afvaldiensten en monitoring voor gemeenten

Veel gemeenten willen de hoeveelheid restafval verminderen en het scheiden van afval door hun burgers stimuleren. Attero helpt met allerlei diensten voor monitoring. Wilt u als gemeente ook uw afvalbeleid monitoren, dan kunt u op ons rekenen. Wij bieden een gespecialiseerde dienstverlening. Met als basis een jarenlange ervaring en een uitgebreid kennisnetwerk, kunnen we u advies op maat geven. U krijgt daarmee zekerheid over de kwaliteit van de gegevens en een onderbouwing van uw sturing op afvalinzameling. Dat biedt financiële en operationele voordelen.
Onze speciale folder zet alle diensten helder op een rij. Een pdf vindt u hier. Wij sturen u de gedrukte uitgave met plezier toe. Neemt u daarvoor even contact met ons op.

Diverse folders

Meer weten over de afvalenergiecentrales op onze locaties Moerdijk en Wijster? Of over de productie van duurzame energie bij Attero op diverse locaties? Lees dan onze folders. Die kunt u hieronder downloaden. Dat geldt ook voor een leaflet over onze activiteiten op het gebied van nascheiding van kunststoffen uit huishoudelijk afval.