Home
Zoeken op onderwerp
Klanten & Leveranciers
Home  > Klanten & Leveranciers > Aanbieden afvalstoffen
attero-atlas-waaier-2017.png

Aanbieden afvalstoffen

Bij Attero vinden we het belangrijk dat u de informatie die u zoekt gemakkelijk kunt vinden. We hebben die daarom bij elkaar gebracht in een overzichtelijk document: de Attero Atlas. De complete uitgave kunt u vinden door op de link te klikken. Op de volgende pagina’s krijgt u inlichtingen over onze algemene voorwaarden, acceptatievoorwaarden, locatiereglementen en veiligheid. Uiteraard treft u hier ook onze tarieven aan en krijgt u uitleg over de procedures voor het aanbieden van afval.

In de Attero Atlas staan ook de openingstijden van onze locaties. Deze zijn te vinden op pagina 8 en 9. Er is een wijziging doorgevoerd in deze openingstijden:

Met ingang van 1 januari 2016 zijn de tijden waarop vernietigingsvrachten kunnen worden aangeboden in Moerdijk beperkt. Vernietigingen kunnen alleen plaatsvinden van 16.00 uur tot 06.00 uur, in overleg met ons Shared Service Center. Wilt u vernietigingen aanleveren tussen 06.00 uur en 16.00 uur dan is dat uitsluitend in Wijster mogelijk.

Vindt u in de Attero Atlas niet meteen waarnaar u op zoek bent? Neemt u dan contact met ons op. U kunt informatie vragen bij ons Shared Services Center: (088) 550 25 00, of via ons contactformulier. We helpen u graag verder!