Home
Zoeken op onderwerp
Klanten & Leveranciers
kaartjes.png

Weegpassen

Op veel locaties van Attero is het mogelijk om een weegpas in plaats van een papieren begeleidingsformulier te gebruiken voor verschillende afvalstromen. Op de weegpas is alle informatie opgeslagen die wij nodig hebben om een vracht op een van onze locaties te kunnen accepteren.

Bij gebruik van de weegpas is het niet meer nodig om de benodigde documenten elke keer op te maken, wat de kans op fouten vermindert en de snelheid bevordert. Bij de afvalenergiecentrale op onze locatie in Moerdijk kunt u bovendien gebruik maken van ruimere openingstijden, namelijk van maandagochtend 5.00 uur tot en met zaterdagochtend 6.00 uur.

Aanvragen weegpassen

Als u gebruik wilt maken van de weegpassen, kunt u daarvoor een formulier opvragen bij ons Shared Services Center. Dit is bereikbaar via telefoonnummer (088) 550 25 00. Nadat wij het formulier volledig ingevuld retour hebben ontvangen, kunt u binnen enkele dagen de aangevraagde weegpassen tegemoet zien. Voor vragen over nieuwe weegpassen of vervanging van bestaande weegpaasen kunt u natuurlijk ook contact opnemen met het SSC.

Lees hier de voorwaarden voor het gebruik van weegpassen