Home
Zoeken op onderwerp
Nieuwsbrief

Apeldoorn

De gemeente Apeldoorn wil werk maken van circulariteit. In de voormalige Zwitsal-fabriek werd op 6 maart een marktontmoeting georganiseerd. Meer dan 140 aannemers, leveranciers en ingenieursbureaus luisteren naar opgetogen toespraken van onder andere Sander Lubberhuizen (projectleider Apeldoorn), Mark Sandmann (wethouder Apeldoorn) en Erick Wuestman (stichting Circulaire Economie). Na de verschillende toespraken werd een interactieve poll gehouden waarbij de genodigden via hun smartphone konden stemmen.

Een aantal ondernemers had een tafel waaraan ze hun circulaire ideeën kon etaleren. Attero deelde een tafel met Bruil beton & mix en De Hamer Betonindustrie. Verder waren er onder meer inspirerende nieuwe concepten zoals de Smartcrusher (puinbreken nieuwe stijl), Internet of Things (chips in straatkolken en ‘meelopende’ straatverlichting) en FutureInsight (communicatietool voor samenwerkingsverbanden).

Op onze locatie in Wilp verwerken we het vrijkomende beton- en metselpuin uit de gemeente Apeldoorn tot herbruikbare bouwstoffen, maar ook zeker tot grondstof voor nieuw beton. Middels ons langjarig contract met de gemeente zullen wij ons als Attero blijven inzetten voor de Lokale Circulaire Economie, waarbij kansrijke innovaties een warm hart worden toegedragen.

Wij dagen u als relatie van Attero uit om samen met ons nieuwe circulaire samenwerkingsverbanden uit te werken. Zo kunnen we gezamenlijk een bijdrage leveren aan meer en efficiënter hergebruik. De gemeente Apeldoorn geeft een voorzet. Durf te doen!

apeldoorn2.jpg