Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Aankomend Technicus WTB

Kom jij ons team versterken in Wijster?

We zijn op zoek naar een aankomend Technicus WTB voor de afdeling Onderhoud in Wijster. Via een intern trainingstraject wordt je opgeleid tot technicus WTB. Als Technicus WTB ben je samen met het team verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhouden van de afdelingen. Met je collega’s zorg je ervoor dat de kwaliteit van de diverse mechanische installatie onderdelen behouden blijft. Dat levert een verhoogde inzetbaarheid en levensduur van de installaties op. Je zorgt er ook voor dat de bedrijfsprocessen zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden die jij en het team uitvoeren. Je ziet er tijdens die werkzaamheden op toe dat er volgens de vastgelegde richtlijnen gewerkt wordt. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving met een optimaal resultaat.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je inspecteert en onderhoudt diverse mechanische installatie-onderdelen zoals pompen, kleppen en transporteurs.
  • Je hebt een actieve rol in het bewaken en opvolgen van het preventieve onderhoudsplan (SAP systeem)
  • Je voert zelf werkzaamheden uit en bereidt samen met collega’s mechanische werkzaamheden voor en coördineert de uitvoering ervan.
  • Je draait op termijn mee in de consignatiedienst

Ben jij onze nieuwe collega?

Je beschikt over een afgeronde relevante technische opleiding op MBO-niveau 4 (WTB) of je zit in een afrondende fase en bent bereid om aanvullende opleidingen te volgen. Stageervaring in een procesomgeving is een pré. 

Passen we wij elkaar?

Je bent leergierig, samenwerkingsgericht en in staat om problemen snel te doorzien en te analyseren. Je kunt je eigen werk goed organiseren en durft initiatief te nemen.

Wat krijg je?

Een passend salaris, een winstuitkering en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering, maar vooral een baan met veel uitdaging, de mogelijkheid om te leren, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s. 


Heb je interesse?

Bel gerust met Roel Eefting, Teamleider Onderhoud. Hij is telefonisch bereikbaar, via 0650748120. Wil je solliciteren? Wij horen graag snel van je. Mail je cv en een motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.
Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.
Download hier de vacature in PDF.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: