Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Aankomend Werkvoorbereider

Kom jij ons team versterken in Wijster?

We zijn op zoek naar een aankomend Werkvoorbereider voor de afdeling Onderhoud in Wijster. Via een intern trainingstraject wordt je opgeleid tot volwaardig werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, plannen en laten uitvoeren van werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud en reparaties, revisies en modificatiewerkzaamheden. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving met een optimaal resultaat.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je stelt voor- en nacalculaties op en maakt rapportages van onderhouds- een reparatiewerkzaamheden.
  • Je plant preventief onderhoud en draagt verbeteracties voor om de onderhoudskosten te minimaliseren.
  • Je zorgt ervoor dat collega’s en derden de voorschriften voor veiligheid, kwaliteit en milieu naleven.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je beschikt over een afgeronde relevante technische opleiding op MBO-niveau 4 (WTB) of je zit in een afrondende fase en bent bereid om aanvullende opleidingen te volgen. Stageervaring in een procesomgeving en ervaring met SAP is een pré.

Passen we wij elkaar?

Je bent leergierig, samenwerkingsgericht en in staat om problemen snel te doorzien en te analyseren. Je kunt je eigen werk goed organiseren en durft initiatief te nemen.

Wat krijg je?

Een passend salaris, een winstuitkering en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering, maar vooral een baan met veel uitdaging, de mogelijkheid om te leren, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?

Bel gerust met Martin van Uden. Hij is telefonisch bereikbaar, via 06 15284259. Wil je solliciteren? Wij horen graag snel van je. Mail je cv en een motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.
Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: