Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Algemeen medewerker Organisch

Houd jij van opgeruimd en ben je ’n handige 1000-poot? We zoeken een Algemeen medewerker Organisch op onze locatie in Wilp.

Wij zijn voor onze afdeling Organisch Wilp op zoek naar een Algemeen medewerker die in 2 ploegendienst gaat werken. Je voert werkzaamheden uit aan (onderdelen van) installaties en houdt deze schoon. Verder zorg je dat de terreinen op en rondom de afdeling Organisch schoon zijn (papier- en onkruidvrij). Je wordt voor een deel van je tijd ingezet als laadschopmachinist. Daarnaast ondersteun je bij lab-werkzaamheden (monsternames en analyses) en verwerk je de gegevens op de PC. Veiligheid en netheid staat bij het uitvoeren van je werk op 1.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je houdt de luchtbehandelingsruimte, zeefhal en decompostopslag schoon en verricht alle voorkomendeschoonmaakwerkzaamheden op de afdeling.
  • Je voert meetwerkzaamheden uit in de voor- en na-compostering.
  • Je zorgt ervoor dat materialen op de juiste plaatsliggen.
  • Je wordt zo nodig ingezet ter vervanging van deoperator Organisch.
  • Je legt beluchtingsbuizen aan in de voor en na- compostering.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt VMBO opleiding afgerond.
  • Je bent bereidt om diverse cursussen en opleidingente volgen zoals heftruck, laadschop, BHV.
  • Je beschikt over een VCA diploma.
  • Je bent een bedreven PC gebruiker en bekend metExcel.

Passen we wij elkaar?

Je vindt het prettig om in 2 ploegendienst samen te werken en niet vervelend om vieze handen te krijgen. Past bij ons gezellig team dat samen voor een doel gaat. Bent flexibel ingesteld en initiatiefrijk

Wat krijg je?
Wij bieden je een leuke functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond).

Heb je interesse?
Bel met Andre Huisman, Teamleider Organisch Wilp, 06-50 68 35 04. Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: