Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Bedrijfsleider Organisch

Kom jij ons team versterken in Wijster?

Voor de afdeling Organisch in Wijster zoeken wij een ervaren bedrijfsleider die met zijn in 3 ploegendienst werkend team zorgt voor een milieu hygiënisch verantwoorde overslag, biologische ver- en bewerking van organisch materiaal en locatiebeheer tegen de laagst mogelijke kosten. Tevens zorg je voor een optimale werking van de groengas installaties. Je producten hebben de hoogst mogelijke toegevoegde waarde voor Attero en zorgen voor zo min mogelijk overlast voor de omgeving en personeel. Je bent verantwoordelijk voor het hoogst mogelijk financieel en operationeel resultaat en zorgt voor de afstemming van het regionaal commercieel beleid en het landelijk portfolio. Je bent boegbeeld in de cultuur van veilig werken en motivator achter de lokale transitie om veilig werken op een hoog niveau te houden. Je onderhoudt contacten met leidinggevenden, omgeving, overheden en beoordeelt aanvragen van derden in samenspraak met manager en commercie. Je rapporteert aan de manager Organisch.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je stuurt je fabriek aan op basis van performance management verbetercyclus.
  • Je draagt zorg voor een veilige constructieve en prettige werksfeer en vervult hierbij een voorbeeldfunctie.
  • Je levert een actieve bijdrage aan de werving van nieuwe klanten en de verbetering van bestaande klantencontacten en werkt hierin nauw samen met de accountmanagers.
  • Je bent operationeel verantwoordelijk voor de locatie gebonden projecten, stuurt hierin op overeengekomen resultaat en kosten, borgt hierin de operationele doelstellingen.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt een relevant HBO-diploma, bent VOL VCA gecertificeerd
  • Je hebt leidinggevende ervaring met het aansturen van op het vakgebied gerichte activiteiten en bedrijfsprocessen (ERP en SAP systemen) en met het verzilveren van de marktkansen voor bestaande/nieuwe producten/diensten

Passen we wij elkaar?

Je geeft op een enthousiaste en stimulerende wijze leiding aan je team en zorgt voor een constructieve en prettige werksfeer. Je bent gedreven, besluitvaardig en sterk in organiseren; je werkt resultaatgericht en planmatig met oog voor de vooruitgang en kwaliteit. Je bent gewend initiatief te nemen en creatief mee te denken in het proces. Je stimuleert samenwerking om samen best practices te bewerkstelligen.

Wat krijg je?

Een salaris dat past bij je ontwikkeling en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Een plezierige werksfeer met leuke collega’s. Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Heb je interesse?

Bel gerust met John van Haeff, manager Organisch, tel. 06 51 14 90 33.

Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl.
Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen contact opnemen met inhuurdesk@attero.nl.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: