Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Beheerder Voorzieningen

Speelde jij vroeger graag met water? We zoeken een Beheerder Voorzieningen in Montfort.

Wij zoeken ter versterking van onze afdeling Mineraal Limburg een beheerder voorzieningen, die de milieutechnische installaties inregelt, controleert en afwijkingen/storingen aan het proces/de installatie signaleert en zo nodig actie onderneemt. Je beoordeelt de kwantiteit en kwaliteit van inkomende en uitgaande waterstromen en onderhoudt externe contacten voor de verwerking van extern afvalwater. Ook verricht je metingen aan stortgasbronnen, peilt grondwaterstanden, neemt monsters, registreert en analyseert deze gegevens voor de vergunning verplichte rapportages.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je schrijft werkvergunningen uit.
  • Je plant en coördineert onderhoudswerkzaamheden zodat het proces zo min mogelijk vertraging oploopt.
  • Je geeft instructies aan collega’s en derden, begeleidt hen en wijst op veiligheidsvoorschriften.
  • Je voert volgens rooster samen met je collega’s wacht- en storingsdiensten uit buiten reguliere werktijden.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt een proces technische opleiding op MBO-III niveau afgerond; bij voorkeur procesoperator B.
  • Je hebt ervaring met de exploitatie van milieutechnische installaties.
  • Je beschikt over het diploma UTAZ, ATEX, VOL-VCA of bent bereid dit te behalen.
  • Je hebt kennis over relevante wet- en regelgeving.

Passen we bij elkaar?

Je werkt graag in teamverband, maar bent ook goed in staat zelfstandig je eigen werk te plannen en organiseren. Je bent goed in het analyseren van problemen en hebt geen moeite om vervolgens een beslissing te nemen over de juiste inzet van de installaties. Je neemt graag initiatief en bent stressbestendig wanneer zich tijdens wacht- en storingsdienst een calamiteit voordoet.

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en opleiding. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond).

Heb je interesse?
Bel met Thei Beaumont, Regiomanager Mineraal Limburg, 06-51 57 97 92. Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: