Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Constructeur/Autocad tekenaar

Kom jij ons team versterken in Wijster?

We zijn op zoek naar een Constructeur/Autocad tekenaar voor de afdeling Bedrijfsbureau in Wijster. Als Constructeur/Autocad tekenaar ben je verantwoordelijk voor het correct verwerken van wijzigingen in bestaande schema’s en vervaardigen van nieuwe schema’s voor de nieuwe installaties. Daarnaast zie je er op toe dat nieuwbouw en/of modificaties voldoen aan de gestelde eisen. Je zorgt er ook voor dat de bedrijfsprocessen zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden die jij uitvoert. Je ziet er tijdens die werkzaamheden op toe dat er volgens de vastgelegde richtlijnen gewerkt wordt. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving met een optimaal resultaat.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je ontwerpt technische installaties en stelt technische specificaties op.
  • Je vervaardigt detail- en werktekeningen van schema’s met betrekking tot Autocad.
  • Je stemt het programma van eisen af met de interne opdrachtgevers.
  • Je werkt documentatie bij en slaat ze volgens richtlijnen op.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je beschikt over een afgeronde relevante technische opleiding op MBO-niveau 4. Je hebt daarnaast ruime ervaring met het werken met Autocad. Ten slotte beschik je over een geldige vca-certificaat.

Passen wij bij elkaar?

  • Je bent analytisch, sterk in plannen en organiseren en je kunt goed je eigen werk organiseren en de voortgang bewaken.
  • Je bent een stressbestendig en blijft ten alle tijd accuraat werken.
  • Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit.

Wat krijg je?
Een passend salaris en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Daarnaast krijg je een uitdagende baan met veel afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?
Bel gerust met Martin van Uden, Hoofd Bedrijfsbureau. Hij is telefonisch bereikbaar, via 06- 15 28 42 59. Wil je solliciteren? Mail zo snel als mogelijk je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.
Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern/extern uitgezet.

 

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: