Coördinator certificering

Sluit jij onze PDCA-cirkel? We zoeken een coördinator certificering in Tilburg.

Wij zijn voor onze afdeling Safety, Health, Environment en Quality (SHEQ) op zoek naar iemand die zorgdraagt voor de ontwikkeling en uitvoering van de managementsystemen voor Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Kwaliteit conform wet- en regelgeving en beleidsplan(nen) om bij te dragen aan het voldoen aan de certificeringseisen.
Als coördinator certificering rapporteer je aan de manager SHEQ en zorg je ervoor dat onze producten voldoen aan de ISO-normen en ook aan de verwachtingen van de (interne) klanten. Je onderzoekt de bedrijfsprocessen om te bepalen of deze de ISO-normen volgen en zorgt er ook voor dat alle benodigde documentatie is voltooid. Wanneer er nieuwe standaarden of relevante normen worden vrijgegeven door de ISO, stel je een advies en trainingsprogramma op voor onze organisatie. Je verricht je werkzaamheden in overleg met collega’s van de afdeling SHEQ op of vanuit de locatie Tilburg en dient circa 25% naar de verschillende Attero locaties in Nederland te reizen met eigen vervoer.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je beheert en onderhoudt de (gecertificeerde) managementsystemen binnen de organisatie, zodanig dat de handboeken en bijbehorende regels en procedures volledig zijn geactualiseerd
  • Je monitort systematisch de producten, activiteiten en diensten op de vastgestelde kwaliteitscriteria
  • Je stelt praktische aanbevelingen op voor het management, zodat die leiden tot verbeteringen in de bedrijfsprocessen
  • Je bereidt voor, voert (mede) uit en evalueert interne en externe audits

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je hebt kennis van ISO 9001 en 14001 en bij voorkeur ISO 45001 en NTA8080
  • Je beschikt over een VCA diploma of bent bereid dit te halen
  • Je beschikt over het diploma auditor ISO en hebt kennis van relevante ISO-managementsystemen

Passen we bij elkaar?

Je bent een kei in plannen en organiseren en hebt aanleg voor functioneel coördineren. Je zorgt voor resultaten en bewaakt de kwaliteit. Je bent gericht op samenwerking en communiceert gemakkelijk zowel mondeling als schriftelijk.

Wat krijg je?
Een salaris dat past bij je ontwikkeling en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Een plezierige werksfeer met leuke collega’s. Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Heb je interesse?
Bel gerust met Jaap Quant, Manager SHEQ, tel. 06-51080664. Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl.
Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen contact opnemen met de inhuurdesk@attero.nl.

De vacature sluit op 31 december en in de eerste week van januari zullen we de reacties gaan bekijken en eventuele uitnodigingen versturen.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: