Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Coördinator Verzekeringen

Is verzekeren jouw corebusiness?

Wij zijn binnen onze afdeling Finance & Control op zoek naar iemand die de wereld van verzekeringen kent en ruime kennis en ervaring heeft in het implementeren en beheren van het beleid voor risicomanagement, verzekeringen en schadeafhandeling.

Wat ga je doen?

  • Je adviseert ten aan zien van risicofinanciering, verzekeringen en schadeafhandeling.
  • Je ontwikkelt, implementeert en beheert mede het beleid voor risicomanagement, verzekeringen en schadeafhandeling.
  • Je verzorgt de inkoop van specifieke verzekeringen, direct bij verzekeraars of via een daartoe geselecteerde verzekeringsmakelaar.
  • Je verzorgt de selectie en contracteren van de verzekeringsmakelaar.
  • Je onderhoudt (externe) contacten met makelaars en verzekeraars en (intern) en met de contactpersonen voor verzekeringen en schades in de lijn.
  • Je behandelt (verzekerde) schades, bewaakt de voortgang, draagt zorg voor afhandeling en schakelt daarbij externe partijen in en biedt ondersteuning aan de contactpersonen van business units.
  • Je beheert de betreffende schadedossiers, zowel in papieren als digitale vorm binnen het daartoe aangewezen schaderegistratiesysteem.
  • Je informeert periodiek belanghebbenden binnen F&C en directie over de status van mutaties in schadedossiers.
  • Je organiseert en beoordeelt technische inspecties van bestaande en nieuw te verzekeren risico’s;
  • Je coördineert verbeterplannen op basis van de uitkomsten van inspecties.

Ben jij onze nieuwe collega?
Heb je een HBO werk en denkniveau, ben je in het bezit van actuele vakdiploma’s op het niveau van Wft-assurantie-A en ruime ervaring op het gebied van verzekeringen en schadeafhandeling. Heb je een hands on mentaliteit en voel je je goed als spin in het web? Dan lijkt deze vacature op je lijf geschreven.

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling van de functie is schaal 11 cao GEO).

Heb je interesse?
Bel gerust met Erik Knopert, Manager Externe Verslaglegging en Risicobeheersing tel. 06 53 50 09 06 of met Wil Kroes, Sr HRadviseur tel. 06 12 96 31 91.
Wil je solliciteren? Mail dan zo snel als mogelijk, in ieder geval voor 24 oktober 2019, je cv en een korte motivatie naar sollicitaties@attero.nl.

 

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: