Financieel Analist

Locatie Apeldoorn

Kijk jij verder dan je neus lang is?

De Financieel Analist onderzoekt de financieel economische gevolgen voor Attero van beleidsveranderingen en gebeurtenissen, waarbij ook de externe omgeving meegenomen wordt. Binnen de functie hou jij je bezig houden met het analyseren, opstellen, verzamelen en in kaart brengen van een grote variatie aan financiële gegevens. Tevens werk je met verschillende rapportages en legt verbanden leggen tussen verkregen informatie en het oppakken van complexe, financiële vraagstukken.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse totstandkoming van meerjarenplanning en bijbehorende rapportages;
  • Je verzamelt financiële gegevens en voert financiële analyses uit;
  • Je onderzoekt belangrijke drivers en grondoorzaken m.b.t. risico’s en kansen dit de toekomstverwachting kunnen beïnvloeden;
  • Vooruitlopende rol in de digitaliseringen-agenda van de afdeling Finance & Control;
  • Je ondersteunt bij strategische projecten, zoals verbetervoorstellen en andere optimalisatievraagstukken;
  • Je ondersteunt en adviseert Business control bij het opstellen van maand- en kwartaalrapportages, budgetten, meerjarenplannen en de jaarrekening;
  • Je neemt deel aan projecten, zowel binnen als buiten de afdeling Finance & Control.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je hebt een relevante, afgeronde WO opleiding met aantoonbare werkervaring met kennis van datastructuren en modellen en hoe deze te digitaliseren en te automatiseren, met daarbij uitstekende Excel vaardigheden.

Passen we wij elkaar?
Ben je analytisch, beschik je over uitstekende communicatieve skills in woord en geschrift, zowel in Nederlands als Engels en wil je verder ontwikkelen binnen een dynamisch financieel team. Heb je een hands on mentaliteit, dan lijkt deze vacature je op het lijf geschreven.

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (functieschaal cao GEO schaal 12).

Heb je interesse?
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Mark Koole, Manager Finance & Control, bereikbaar via 06 467 659 11.
Wil je solliciteren? Mail zo snel als mogelijk je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl. We nemen dan snel contact met je op.

Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen contact opnemen met de inhuurdesk@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: