Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Hoofdoperator Organisch 2 fte

Zorg jij voor ’n optimale organische afvalverwerking op onze locatie in Venlo?

Wij zoeken ter versterking van onze afdeling Organisch Venlo een hoofdoperator die zowel zelfstandig als in teamverband in dagdienst de procesvoering van de vergister- en composteringsinstallatie regelt. Veiligheid staat voor jou op 1 en je probeert het werkklimaat en de werkomgeving te verbeteren. Samen realiseren jullie een optimale verwerking van het organisch afval in een schone en goed onderhouden installatie. Je controleert en analyseert procesdata en stuurt het proces bij. Je regelt de productie en technische planning & organisatie op dag niveau binnen de vastgestelde weekplanning. Je verricht 1e lijns onderhoud, verhelpt storingen of schakelt de technisch specialist/bedrijfsleider in. Je draait zelfstandig mee in een consignatierooster. Daarom is het van belang dat je op maximaal 30 minuten afstand van de Attero locatie a/d James Cookweg 10 in Venlo woont.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je voert daar waar nodig alle (sr) operatortaken uit
  • Je rapporteert binnen de Performance Management gestelde kaders en voert opvolging uit.
  • Je beoordeelt de producten op gestelde beoordelingsrichtlijnen en borgt deze.
  • Je bedient het ERP systeem (SAP)

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt een proces technische opleiding op MBO-III niveau afgerond; bij voorkeur procesoperator B.
  • Je hebt ervaring in een productieomgeving en het functioneel aansturen van medewerkers is een pré.
  • Je bent bereidt om diverse cursussen en opleidingen te volgen zoals heftruck, hoogwerker, laadschop, NEN 3140 en BHV
  • Je beschikt over een vol-VCA diploma.

Passen we bij elkaar?

Je bent zelfredzaam, goed in het organiseren van je eigen werk. Hebt een groot oplossend vermogen en hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je ben stressbestendig. Past bij ons gezellig team dat samen voor een doel gaat en ook samen kan lachen.

Wat krijg je?

Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond).

Heb je interesse?

Bel met Bart Megens, Bedrijfsleider Organisch, 06-53 37 26 14.

Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl.
Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen contact opnemen met inhuurdesk@attero.nl.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: