Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Hoofdoperator PRP 2 FTE

Kom jij ons team versterken in Wijster?

Voor de nieuwe Polymeren Recycling Plant in Wijster zijn wij op zoek naar twee enthousiaste en gedreven hoofdoperators die graag de uitdaging willen aangaan om met hun team deze unieke en nieuwe installatie zo optimaal mogelijk te laten draaien. Je stuurt operationeel een van de vijf teams binnen PRP aan. Focus ligt op het zo goed mogelijk maken van een granulaat. Om dit te kunnen realiseren is er veel aandacht nodig voor de kwaliteit van het eindproduct. Continue verbeteren, analyseren, bijsturen en verantwoordelijkheid nemen is van groot belang. Specificaties, werkvoorschriften en voorschriften voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu spelen een belangrijke rol. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s zorg je voor een veilige werkomgeving. Je draait mee in een volcontinurooster (5 ploegendienst).

Wat ga je verder nog doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de geplande productie met je team in termen van kwaliteit, kwantiteit en met inachtneming van de milieu- en veiligheidseisen. Je stuurt hierin waar nodig bij.
  • Je voert eerstelijns onderhoud uit en bereidt preventieve onderhoudswerkzaamheden voor in nauwe samenwerking met de TD. Jij hebt hierin de regie met het verlenen van werkvergunningen, met als doel een optimale beschikbaarheid van de fabriek.
  • Toetreding tot de BHV organisatie is onderdeel van deze functie, je bent bereid om daarvoor de benodigde opleidingen te volgen.

Ben jij onze nieuwe collega?
Je hebt een afgeronde operator C of AOT opleiding of een gelijkwaardige opleiding en je bent bereid om aanvullende opleidingen te volgen. Ervaring in de kunststoffenindustrie is wenselijk. Je bent in het bezit van een VCA-diploma.

Passen we wij elkaar?
Je geeft op een enthousiaste en stimulerende wijze groepsgericht leiding. Je bent samenwerkingsgericht en in staat om problemen snel te doorzien en te analyseren. Je wilt graag resultaten zien van het werk van jou en je team en zorgen voor een goede kwaliteit van het eindproduct.

Wat krijg je?
Uiteraard een passend salaris, een winstuitkering en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering, maar daarnaast een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?
Bel gerust met Herman Boersma, Productieleider PRP. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 29409046. Wil je solliciteren? We horen graag snel van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op de pagina Media.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: