Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Hoofdoperator WVI

Maak jij groen gas voor Groningen?

We zijn voor de locatie in Groningen op zoek naar een hoofdoperator WVI. Je stuurt daar operationeel één van de vijf teams binnen de afdeling WVI aan. Je wilt graag de uitdaging aangaan om samen met je team de was- en vergistingsinstallatie optimaal te laten draaien. Jullie komen daarbij tot een optimale doorzet en productie van groen gas. Je controleert en stuurt daarvoor waar nodig zelfstandig het proces bij. Je voorkomt en/of verhelpt verstoringen en verstoppingen. Bij afwijkingen en storingen onderneem je zo nodig actie. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving met een optimaal resultaat. De werkzaamheden vinden plaats in volcontinudienst met vijf ploegen.

Wat ga je verder nog doen?

 • Je geeft functioneel leiding aan één van de teams WVI.
 • Je neemt beslissingen op het gebied van de operationele procesgang.
 • Je bent verantwoordelijk voor en werkt zelf ook mee in de uitvoering van procesbeheersing, eerstelijns onderhoud en verhelpen van storingen.
 • Je zorgt voor het in en uit bedrijf nemen van installatieonderdelen via het besturingssysteem CE.
 • Je bent bevoegd tot het uitschrijven van werkvergunningen en het afnemen van werkzaamheden door de TD en/of derden en coördineert deze contacten.

Ben jij onze nieuwe collega?

 • Je beschikt over een afgeronde operator C opleiding of een vergelijkbare opleiding, daarnaast ben je bereid om aanvullende opleidingen te volgen.
 • Je bent in het bezit van een VOL VCA-diploma en NEN 3140 opleiding (of bereid deze te halen).
 • Je neemt deel aan de BHV-organisatie van Attero.
 • Je hebt ruime ervaring in de procestechniek.
 • Ervaring met werken in ATEX zones is een pré.

Passen we wij elkaar?

 • Je geeft op een enthousiaste en stimulerende manier groepsgerichte leiding.
 • Je bent in staat om problemen snel te doorzien en te analyseren.
 • Je wilt graag resultaten zien van het werk van jou en je team.
 • Je durft initiatief te nemen met het oog op de voortgang en kwaliteit van het proces.
 • Je bent een teamspeler.

Wat krijg je?

Een salaris dat past bij je ontwikkeling, een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering en opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?

Bel gerust met Edwin Wösten, productieleider AEC Groningen. Hij is telefonisch bereikbaar, via 06- 46 34 67 37. Wil je solliciteren? Wij horen graag snel van je. Mail je cv en een motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op de pagina Media.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: