Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Logistiek medewerker Groningen

Locatie Groningen.

Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit

We zijn voor de locatie in Groningen op zoek naar een logistiek medewerker. Je zal werkzaam zijn in de afdeling WVI en bent verantwoordelijk voor het verladen en transporteren van afvalstromen. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving met een optimaal resultaat. De werkzaamheden vinden plaats in dagdienst.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je belaadt en voedt de WVI met als doel een juiste hoeveelheid afval te reguleren.
  • Je zorgt voor het verladen van het GFT.
  • Je zorgt voor het beladen en transporteren van containers.
  • Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de shovel en je zorgt voor een schone werkomgeving.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je beschikt over een afgeronde VMBO opleiding.
  • Je bent in het bezit van een certificaat shovelmachinist en een geldig VCA certificaat.
  • Je bent bereid deel te nemen aan de BHV organisatie.

Passen we wij elkaar?

  • Je kunt goed samenwerken met anderen, maar tevens blink je uit in zelfstandig werken en kun je goed je eigen taken, organiseren, plannen en bewaken.
  • Je bezit aanpassingsvermogen, waardoor je goed in staat bent om situatie gebonden te handelen.
  • Je durft initiatief te nemen met het oog op de voortgang en kwaliteit van het proces.

Wat krijg je?
Een salaris dat past bij je ontwikkeling, een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering en opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?
Bel gerust met Edwin Wösten, productieleider AEC Groningen. Hij is telefonisch bereikbaar, via 06- 46 34 67 37. Wil je solliciteren? We horen graag snel van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: