Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Maintenance Engineer

Help jij het onderhoud te optimaliseren?

Wij zijn voor de afdeling Onderhoud van de Afvalenergiecentrale en de afdeling Kunststoffen in Wijster op zoek naar 2 fte Maintenance Engineer die eraan kunnen bijdragen het onderhoud aan onze installaties op de plant in Wijster ongestoord te laten verlopen. Verder ben je in staat om de scope van geplande onderhoudstops te bepalen. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je speelt een belangrijke rol bij het optimaliseren van het onderhoud door onderhoudsgegevens te analyseren en hieruit verbetermaatregelen te initiëren.
  • Je optimaliseert het lange termijn onderhoudsplan en adviseert over de planning van vervangingsinvesteringen.
  • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding, begeleiding en uitvoering van verbeteringen en modificaties.

Ben jij onze nieuwe collega?
Je beschikt over een relevante opleiding op HBO niveau en bent bereid om aanvullende opleidingen te volgen.
Je beheerst, naast Nederlands, Engels en Duits zowel mondeling als schriftelijk.

Passen we wij elkaar?
Je kunt goed plannen en organiseren en bent in staat om problemen snel te doorzien en te analyseren. Je werkt resultaatgericht en planmatig met oog voor de voortgang en kwaliteit.

Wat krijg je?
Uiteraard een passend salaris, een winstuitkering en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering, maar daarnaast een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?
Bel gerust Arnoud Hollander, manager Onderhoud en Revisies. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-15 05 40 74.
Wil je solliciteren? We horen graag snel van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern/extern uitgezet.

 

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: