Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Medewerker HR

Voor onze locatie in Wijster zoeken we een Medewerker HR voor 16 uur.

Verwijder deze tekst voor jouw slagzin*

De HR administratie bestaat uit twee delen; de personeelsadministratie (PA) en de salarisadministratie (SA). De personeelsadministratie wordt gedaan in Wijster. Hierbij valt te denken aan de afhandeling van onder andere de in- en uitdiensttredingen, sollicitaties en correspondentie, bijvoorbeeld de individuele studieaanvragen. De medewerkers HR ondersteunen hierbij de HR adviseurs. Ook voor vragen en verzoeken over arbeidsvoorwaarden en cao- en bedrijfsregelingen kun je terecht bij de PA. Momenteel zit de PA in Wijster, maar de mogelijkheid bestaat dat de werkzaamheden op termijn naar Apeldoorn worden verplaatst. In verband met de reistijd gaat de voorkeur uit naar iemand die woont tussen Apeldoorn en Wijster. De salarisadministratie wordt gedaan in Buggenum. Zij verwerken de mutaties, verlofaanvragen, declaraties en verzorgen managementrapportages. De personeelsadministratie en de salarisadministratie werken nauw samen.

*wat zou jij hier neerzetten.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je draagt bij aan de ontwikkeling van instrumenten en de vertaling van vastgesteld beleid en wettelijke bepalingen naar operationele activiteiten, waarbij je knelpunten en afwijkingen signaleert, oplossingen aandraagt en komt met verbetervoorstellen.
  • Je controleert of de acties rondom de wet verbetering poortwachter uitgevoerd worden en je spreekt leidinggevenden hierop aan en geeft uitleg.
  • Je zorgt onder andere voor een juiste administratieve afhandeling van mutaties van de afdeling HR en geeft informatie over arbeidsvoorwaarden, cao- en bedrijfsregelingen.
  • Op termijn neem je deel aan projecten en werkgroepen voor een betere uitvoering van de operationele uitvoering van werkzaamheden van je eigen afdeling of andere afdelingen.
  • Op termijn ben je in staat om activiteiten binnen de personeelsadministratie te coördineren.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je hebt in ieder geval MBO+-werk- en denkniveau, je neemt snel informatie op en kunt deze kennis dan toepassen.
Je kunt processen goed doorzien en je bent goed in staat om problemen te analyseren. Het werken in Excel vind jij leuk en je kunt ons een leuke en handige trucs leren. Je ziet feedback als iets positiefs en je vindt het geen probleem om ook anderen aan te spreken als je een verbeterpunt ziet.
Je moet stressbestendig, servicegericht en communicatief (zowel in woord als geschrift) sterk zijn.

Passen we bij elkaar?

Je hebt een hands on mentaliteit en je houdt het hoofd koel. Je werkt secuur en hebt oog voor detail. Je werkt graag in teamverband, maar je vindt het ook fijn om alleen een klus te klaren. Je hebt een gezonde dosis humor en je vindt een goede werksfeer belangrijk.

Wat krijg je?
Een salaris dat past bij je ontwikkeling en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Een plezierige werksfeer met leuke collega’s. Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Heb je interesse?
Bel gerust met Francis Wieringa, teamleider Personeelsadministratie, tel. 088 550 1222. Wil je solliciteren? Mail zo snel als mogelijk je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.
Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl. Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen contact opnemen met de inhuurdesk@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: