Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Operator BBA

Locatie Wijster

Wij zijn voor de afdeling Bewerking Brandbaar Afval van de afvalenergiecentrale Wijster op zoek naar een operator die het scheidings- en vergistingsproces bewaakt, controleert en waar nodig bijstuurt. Je bedient de kranen voor aanvoer van het afval naar de voorscheiding en verbrandingstrechters zodat het scheidingsproces optimaal verloopt en de gekoppelde processen (AVI, PSP en vergister) ongestoord doorgang vinden. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden die jij en door jou begeleide externe partijen uitvoeren. Je ziet er tijdens die werkzaamheden op toe dat externe partijen volgens de vastgestelde richtlijnen werken. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving. Je werkt in een volcontinudienst (5 ploegen).

Wat ga je verder nog doen?

  • Je bedient de bunkerkraan vanuit de kraancabine en je zorgt zo voor een optimale uitvoering van het bunkerbeheer en de scheidings- en vergistingsprocessen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het veiligstellen en in- en uit dienst nemen van installatieonderdelen via het besturingssysteem CE.
  • Je verhelpt en voorkomt storingen en/ of verstoppingen.

Ben jij onze nieuwe collega?
Je beschikt over een afgeronde VAPRO A opleiding en bent VCA gecertificeerd. VAPRO B opleiding is een pré.
Je bent bevoegd om rollend materieel te bedienen.

Passen we bij elkaar?
Je werkt graag in een teamverband om een gezamenlijke teamprestatie neer te zetten. Je hebt kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast ben je gericht op het behalen van (afgesproken) resultaten.

Wat krijg je?
Uiteraard een passend salaris met aanvullende ploegentoeslag van 28% en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering, maar daarnaast een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?
Bel gerust Lamko Hulzebos, productieleider AEC. Hij is telefonisch bereikbaar via 06 523 267 19.
Wil je solliciteren? We horen graag snel van je. Mail uiterlijk 31 mei 2019 je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: