Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Operator HVS

Locatie Groningen

We zijn voor de afdeling Huisvuilscheiding (HVS) van de afvalenergiecentrale in Groningen op zoek naar een enthousiaste en gedreven operator (team player). Als Operator HVS ben je verantwoordelijk voor het starten, bedienen, bewaken, bijregelen en stoppen van de installaties. Je doet dat zodanig dat het rendement van de installatie optimaal is. Je houdt overzicht van de voortgang in de scheidingsinstallatie door visuele waarneming en procesparameters. Bij afwijkingen en storingen onderneem je zo nodig actie. Specificaties, werkvoorschriften en voorschriften voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu spelen een belangrijke rol. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving met een optimaal resultaat. Je draait mee in een 3 ploegenrooster.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je beoordeelt de voortgang in de scheidingsinstallatie en past het proces waar nodig aan.
  • Je voert eerstelijns onderhoudswerkzaamheden uit en bereidt revisie- en onderhoudswerkzaamheden voor.
  • Je analyseert in- en uitgaande stromen. 
  • Je voert logistieke werkzaamheden uit op het gehele terrein.

Ben jij onze nieuwe collega?

Bij voorkeur beschik je over een afgeronde opleiding operator A of je hebt ruime ervaring en bent bereid deze opleiding te volgen.
Je hebt een groot rijbewijs of je bent bereid deze te halen. Eveneens ben je in het bezit van een heftruck certificaat en is ervaring met een shovel een pré.
Je beschikt over NEN 3140 (VOP) training of bent bereid deze te volgen. Je bent in het bezit van een geldig VCA diploma en je bent bereid toe te treden tot de BHV organisatie.

Passen we wij elkaar?

Je kunt goed samenwerken en je bent resultaatgericht. Je durft initiatief te nemen met het oog op de voortgang en kwaliteit van het proces. Je bent goed in het analyseren van problemen en je staat open om te leren.

Wat krijg je?
Een salaris dat past bij je ontwikkeling, een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering en opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?
Bel gerust met Edwin Wösten, productieleider AEC Groningen. Hij is telefonisch bereikbaar, via 06- 46 34 67 37 of mail naar edwin.wösten@attero.nl. Wil je solliciteren? Wij horen graag snel van je. Mail je cv en een motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern/extern uitgezet.

 

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: