Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Operator PRP 2 FTE

Kom jij ons team versterken in Wijster?

Voor de nieuwe Polymeren Recycling Plant in Wijster zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven operator die graag de uitdaging wil aangaan om met het team PRP deze unieke en nieuwe installatie zo snel mogelijk op te starten en zo optimaal mogelijk wil laten draaien. Focus ligt op het zo goed mogelijk maken van een granulaat. Om dit te kunnen realiseren is er veel aandacht nodig voor de kwaliteit van het eindproduct. Continue verbeteren, analyseren, bijsturen en verantwoordelijkheid nemen is van groot belang. Specificaties, werkvoorschriften en voorschriften voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu spelen een belangrijke rol. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s zorg je voor een veilige werkomgeving. Je draait mee in een volcontinurooster (5 ploegendienst).

Wat ga je verder nog doen?

  • Je bewaakt, controleert, analyseert en waar nodig stuur je bij zodat het proces in de installatie zo optimaal mogelijk verloopt en er een goed eindproduct wordt opgeleverd.
  • Je voert eerstelijns onderhoudswerkzaamheden uit en bereidt revisie- onderhoudswerkzaamheden voor en controleert deze zodat het proces in de PRP zo min mogelijk rendementsverlies oploopt door storingen.
  • Toetreding tot de BHV organisatie is onderdeel van deze functie. En je bent bereid om daarvoor de benodigde opleidingen te volgen

Ben jij onze nieuwe collega?
Je hebt een afgeronde operator B of AOT opleiding of een gelijkwaardige opleiding en je bent bereid om aanvullende opleidingen te volgen. Ervaring in de kunststoffenindustrie is wenselijk. Je bent in het bezit van een VCA-diploma.

Passen we wij elkaar?
Je bent samenwerkingsgericht en in staat om problemen snel te doorzien en te analyseren. Je kunt je eigen werk goed organiseren en durft initiatief te nemen met het oog op de kwaliteit van het eindproduct en de voortgang van het proces.

Wat krijg je?
Uiteraard een passend salaris, een winstuitkering en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering, maar daarnaast een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?
Bel gerust met Herman Boersma, Productieleider PRP. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 29409046. Wil je solliciteren? We horen graag snel van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op de pagina Media.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: