Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Operator Waterzuivering

Locatie Wijster

Wij zijn op zoek naar een Operator Waterzuivering voor het project “Zwartwater permeaat tijdelijke installatie”. Focus ligt op het creëren van voldoende capaciteit om al het zogeheten zwart afvalwater van de locatie Wijster te kunnen verwerken en voldoende permeaat aan de PRP (Polymeren Recycling Plant) te kunnen garanderen. Hiertoe wordt de huidige hyperfiltratie installatie, in aangepaste vorm, weer in bedrijf genomen te worden.
Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving. Je rapporteert aan de Teamleider Secundaire Processen. De functie wordt uitgevoerd in dagdienst.

Wat ga je verder nog doen?

Naast de focus op de werkzaamheden in dit project, maak je deel uit van het team Waterzuivering en verricht je ook andere voorkomende operator werkzaamheden, zoals:

  • Je verricht zelfstandig de dagelijkse bediening, het inregelen, controleren en onderhouden van de waterzuiveringsinstallaties.
  • Je beoordeelt –door monstername- van de kwantiteit en kwaliteit van de inkomende en uitgaande stromen.
  • Je beheert de voorraad hulpstoffen en materialen en zorgen voor een administratieve afhandeling ervan.
  • Je signaleert afwijkingen en storingen aan proces en installatie en indien nodig passende actie ondernemen.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting UTAZ.
  • Je hebt ervaring met biologische en fysische waterzuiveringstechnieken.
  • Je beschikt over een geldige VCA.

Passen we wij elkaar?

Je bent kwaliteit- en resultaatgericht en bent in staat om problemen snel te doorzien en te analyseren. Daarnaast toon je initiatief, kun je je eigen werk goed organiseren en ben je gericht op een goede samenwerking.

Wat krijg je?
Een salaris dat past bij je ontwikkeling en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?
Bel gerust met Jeroen Bruinenberg, teamleider Secundaire Processen, tel. 06 621 86 00 07. Wil je solliciteren? Mail zo snel als mogelijk je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.
Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern/extern uitgezet.

 

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: