Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Operator WVI

Maak jij groen gas voor Groningen?

We zijn voor de locatie Groningen op zoek naar een operator WVI die graag de uitdaging wil aangaan om de Was- en Vergistingsinstallatie zo optimaal mogelijk te laten draaien en een optimale doorzet en productie van groen gas realiseert. Je controleert en stuurt daarvoor waar nodig zelfstandig het proces bij. Je voorkomt en/of verhelpt verstoringen en verstoppingen.
Bij afwijkingen en storingen neem je zo nodig actie. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving. Als operator WVI werk je in volcontinudienst (5 ploegen).

Wat ga je verder nog doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor het starten, bedienen, bewaken en zo nodig bijsturen van de installatie.
  • Je bent verantwoordelijk voor en werkt zelf ook mee in de uitvoering van eerstelijns onderhoud en het verhelpen van storingen.
  • Je zorgt voor het in en uit bedrijf nemen van installatieonderdelen via het besturingssysteem CE.
  • Je voert gasmetingen uit.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je beschikt over een afgeronde operator B opleiding of een vergelijkbare opleiding. Daarnaast ben je bereid om aanvullende opleidingen te volgen. Je bent in het bezit van een VOL VCA diploma en NEN 3140 (of bereid deze te halen).
Je neemt deel aan de BHV organisatie van Attero. Ook ben je bereid daarvoor de benodigde opleidingen te volgen. Je hebt ruime ervaring in procestechniek.
Ervaring met Lean Performance Management is een pré.

Passen we bij elkaar?

Je bent samenwerkingsgericht en in staat om problemen snel te doorzien en te analyseren. Je kunt je eigen werk goed organiseren en durft initiatief te nemen met het oog op de voortgang, resultaat en kwaliteit van het proces.

Wat krijg je?

Een salaris dat past bij je ontwikkeling, een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering en opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?

Bel gerust met Edwin Wösten, productieleider AEC Groningen. Hij is telefonisch bereikbaar, via 06- 46 34 67 37 of mail naar edwin.wösten@attero.nl. Wil je solliciteren? Wij horen graag snel van je. Mail je cv en een motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.
Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl. Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen contact opnemen met de inhuurdesk@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op de pagina Media.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: