Projectleider HR

Apeldoorn

Ben jij onze schakel tot succes?

Wij zijn voor onze afdeling HR op zoek naar iemand die zelfstandig leiding kan geven aan de implementatie van projecten op het gebied van human resource management, en deze kan realiseren binnen de overeengekomen doelstellingen, kwaliteit, tijd en budget.
De Projectleider HR is verantwoordelijk voor zowel de projectvoorbereiding, als de projectuitvoering.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je coördineert HR projecten; 
  • Je stelt waar nodig een projectteam samen; 
  • Je rapporteert over de voortgang in relatie tot het projectplan;
  • Je onderzoekt of en welke externe partijen nodig zijn bij de ondersteuning van HR projecten, gaat zo nodig inhoudelijk in gesprek met partijen en maakt een selectie, doet tevens een vooronderzoek m.b.t. commerciële en vakinhoudelijke aspecten; 
  • Je organiseert en onderhoudt de communicatie met alle interne/externe partijen in het project en bewaakt de randvoorwaarden;
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van functiewaarderingsrondes en het inhoudelijk uitvoeren van functiewaardering;
  • Je rapporteert aan de Manager HR;
  • Je stuurt op tijd, kosten, kwaliteit, en draagt zorg voor informatie aan de organisatie; 
  • Je werkt voor de afgesproken onderdelen het HR beleid /deelaspecten uit het HR beleid, uit in projectdoelstellingen, concrete actieplannen en tijdsplanning;
  • Je ondersteunt de Manager HR administratief.

Wat vragen we?
Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Personeel & Arbeid of gelijkwaardig, enkele jaren ervaring in het HR werkveld en ervaring in projectmatig werken en ervaring met functiewaarderingssystemen of bereid zijn om je hierin verder te ontwikkelen. Aanvullende opleidingen m.b.t. projectmanagement, kennis van organisatieprocessen en kennis van wettelijke regelingen en procedures.

Ben jij onze nieuwe collega?
Heb je ervaring in het HR werkveld en heb je een drive om HR projecten te trekken met impact op de organisatie. Heb je affiniteit met IT en digitalisering. Ben je een teamplayer en is samenwerken jouw tweede natuur? Dan lijkt deze baan je op het lijf geschreven.

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond).

Heb je interesse?
Bel gerust met Wil Kroes, sr HR adviseur tel: 06 12 963 191. Wil je solliciteren? Mail voor 1 maart 2020 je CV en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.
 
Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl. Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen contact opnemen met de inhuurdesk@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.
Wij werken samen met preferred suppliers. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!

 

 

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: