Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Projectleider Revisies

Kom jij ons team versterken in Moerdijk?

Voor de afdeling Onderhoud & Revisies van de afvalenergiecentrale in Moerdijk zoeken wij een Projectleider die een actieve bijdrage levert om het onderhoud aan de afvalenergiecentrales ongestoord te laten verlopen. Je voert projecten op een efficiënte en effectieve wijze uit gericht op het optimaliseren van de technische installaties en het structureel verlagen van de onderhoudskosten. Je begeleidt het voorbereidende en uitvoerende proces rondom geplande en ongeplande revisies. Deze revisies verlopen volgens een strakke planning. Ze vragen, naast een stevig technisch inzicht, vooral kennis van logistieke processen en vaardigheden om met meerdere externe partijen gelijktijdig te opereren. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je team creëer je een veilige werkomgeving.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je zorgt voor een effectieve en efficiënte uitvoering van revisies en ketelreparaties en het optimaliseren van het onderhoud door onderhoudsgegevens te analyseren en hieruit verbetermaatregelen te initiëren.
  • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, begeleiding en uitvoering van projecten, verbeteringen en modificaties en analyseert deze op het gebied van onderhoudsgedrag en –kosten.
  • Je ontwikkelt onderhoudsconcepten en stuurt deze voortdurend bij voor bestaande en nieuwe installaties aan de hand van onderhouds- en storingsanalyse.
  • Je rapporteert en adviseert het betreffende management ten aanzien van onderhoudsoptimalisatie.
  • Je stuurt in projecten operationeel eigen medewerkers en medewerkers van derden aan.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je beschikt over een relevante opleiding op HBO-niveau en bent bereid om aanvullende opleidingen te volgen. Je hebt ervaring op het gebied van werktuigbouwkunde en in het werken met modellen. Je beheerst zowel mondeling als schriftelijk de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Passen we wij elkaar?

Je kunt goed plannen en organiseren en bent in staat om problemen snel te doorzien en te analyseren. Je werkt resultaatgericht en planmatig met oog voor de voortgang en kwaliteit.

Wat krijg je?

Uiteraard een passend salaris en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering, maar daarnaast een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?

Bel gerust met Vincent Frijlink, Manager Onderhoud. Hij is telefonisch bereikbaar via 06 22 69 32 41 of per e-mail: vincent.frijlink@attero.nl. Wil je solliciteren? We horen graag zo snel mogelijk van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op de pagina Media.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: