Circular award 2019 | Winnaar categorie kunststoffen

Senior Proces engineer Businessdevelopment

Locatie Wijster | Ben jij op zoek naar een technische uitdaging?

We zijn op zoek naar een kandidaat die de koppeling kan leggen tussen de ontwikkelingen in de markt en deze kan concretiseren naar new business en naar het verbeteren van bestaande complexe processen. De sr Procesengineer speelt een belangrijke rol in de onderzoeksfase, de projectfase en daarna in de overdracht van business development naar technology & engineering/productie. Je uitdaging ligt in het samen met je collega’s komen tot verbetering van het bestaande productie ontwerp en proces.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je onderzoekt gevraagd en ongevraagd binnen een marktsegment naar nieuwe technieken of verbeteringen van bestaande technieken.
  • Je doet voorstellen voor implementatie van deze technieken, en stelt naar aanleiding van een analyse een onderzoeksplan en –begroting op, inclusief eventuele bijdragen van derden.
  • Je leidt en coördineert onderzoekswerkzaamheden t.a.v. planning, -budget, -kwaliteit, -informatie en –organisatie.
  • Je bent in jouw rol de verbindende factor tussen betrokken in- en externe partijen.
  • Je onderhoudt de desbetreffende functionele contacten met overheidsinstanties, inspecties etc.
  • Je voert effectmetingen uit en stelt evaluaties op
  • Je test nieuwe technieken tijdens realisatie.
  • Je rapporteert over de nieuwe technieken middels management- en interne technische rapportages.

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb je een HBO+ of WO opleiding in Werktuigbouwkunde, Procestechnologie of vergelijkbaar en heb je daarnaast interesse en affiniteit met het verbeteren van processen en wil je je verder ontwikkelen in een enerverende en innovatieve omgeving? Dan lijkt deze vacature op je lijf geschreven.

Wat krijg je?

Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling van de functie is schaal 11 cao GEO).

Heb je interesse?

Bel gerust met Tamme Mekkes, Commercieel Directeur, tel. 088 550 29 43. Wil je solliciteren? Mail zo snel als mogelijk je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.

Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl. Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen contact opnemen met de inhuurdesk@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Als onderdeel van het selectieproces maken we mogelijk gebruik van online-screening. Dit betekent dat we informatie over jou zoeken via o.a. zoekmachines en sociale netwerken. De sollicitatiegesprekken worden gehouden in Apeldoorn.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op de pagina Media.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: