Cirkelpropositie

Circulair inkopen

Steeds meer gemeenten willen invulling geven aan de Rijksbrede overheidsdoelstelling om circulair in te kopen. Attero helpt hier graag in mee door producten onder de aandacht te brengen die geproduceerd zijn uit Attero’s kunststof verpakkingsafval.

Samen met partner Vita Plastics biedt Attero biobakjes voor op het aanrecht. Dit bakje is voor 100% geproduceerd uit gerecycled materiaal. Gemeenten kunnen deze bakjes beschikbaar stellen aan haar burgers. Burgers zien zodoende dat het recyclen van verpakkingsafval via nascheiding en bronscheiding tot mooie nieuwe producten leiden. Daarnaast zorgen deze bakjes dat groente- en fruitafval uit de keuken nog beter gescheiden ingezameld wordt. Download hier de specificaties.

Een ander circulair product dat Attero samen met Vita Plastics biedt is straatmeubilair zoals parkbankjes en vuilnisbakken.


Wilt u meer informatie over de biobakjes voor op het aanrecht?

We vertellen u er graag meer over! U vindt alle informatie in onze factsheet.
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: