Allround machinist

Heb jij graag een mooi uitzicht?

Wij zijn voor onze afdeling Mineraal ten behoeve van de Deponie Tilburg op zoek naar een zelfstandige allround machinist.
Je hebt ruime ervaring met het (ver)laden van bouw- en grondstoffen met behulp van diverse machines (o.a. laadshop, rupskraan en mobiele kraan) op diverse ondergronden (ruw, hellend, rul, zacht, etc.) van een Stortplaats. Daarnaast verwerk je ook binnenkomend asbest en andere afvalstromen op de stortplaats.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je ontvangt inkomende puin- en grondstromen enzorgt dat deze in de juiste depots opgeslagen worden
  • Je vult stortvlakken en brengt hellingen onderprofiel, zorgt voor afwerking en de toegankelijkheidvan het stortoppervlak en onderhoudt de stortwegen
  • Je controleert en onderhoudt dagelijks de machinesen rapporteert over de inzet, staat van onderhoud,brandstofgebruik en storingen
  • Je bent inzetbaar ten behoeve van de uitvoering vandiverse projecten.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je beschikt over een afgeronde VMBO++/MBOopleiding
  • Je beschikt over een diploma Machinist en andere opspecifieke machines toegesneden trainingen.
  • Je beschikt over een VCA en BHV diploma of bentbereid deze trainingen te gaan volgen
  • Je hebt ruime ervaring met de bediening van diversemachines op diverse ondergronden en met hetafwerken van constructies vlak en onder het juisteprofiel.

 

Passen we bij elkaar?

Je bent in staat je eigen werk te organiseren. Je bent gericht op samenwerking in de operationele contacten met chauffeurs, controleurs en medewerkers van de weegbrug. Je bent altijd gefocust op een veilige uitvoering van je werkzaamheden bij de bediening machines. Je initieert activiteiten en neemt het voortouw.

Wat krijg je?

Een salaris dat past bij je ontwikkeling en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Een plezierige werksfeer met leuke collega’s. Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Heb je interesse?

Bel gerust met Jan Foppele, Teamleider Mineraal, tel. 06-46 30 63 07.

Wil je solliciteren? Mail zo snel als mogelijk je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.

 

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern gepubliceerd.

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: