Allround medewerker CAR

Locatie Wilp

Ben jij een operationele duizendpoot?

Wij zijn voor onze afdeling Mineraal ten behoeve van de Op & Overslag Wilp op zoek naar een allround medewerker Controle, Acceptatie en Registratie (CAR). Je verricht voornamelijk overslagwerkzaamheden en voert continu controles uit op het aangeboden afval, waarbij je contact hebt met klanten/chauffeurs. Daarnaast kun je als toezichthouder en machinist ingezet worden op de gehele locatie.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je controleert aangeboden en afgevoerde afvalstoffen in het geautomatiseerd systeem.
  • Je verricht administratieve en fysieke controle van afvalstoffen en laad-, los- en overslagprocessen.
  • Je (ver)laadt en be-, verwerkt afvalstoffen m.b.v. een laadschop en/of kraan en verricht dagelijks onderhoud aan deze machines.
  • Je verricht alle voorkomende en locatiegerichte werkzaamheden.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je beschikt over een VMBO+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt relevante ervaring als laadschop en kraanmachinist en uiteraard ben je hiervoor gecertificeerd.
  • Je beschikt over een VCA en BHV diploma of bent bereid deze te behalen.
  • Je hebt kennis/affiniteit met Word, Outlook, SAP.
  • Je bent de talen Nederlands, Duits en Engels machtig.
  • Je bent bereid om noodzakelijke trainingen te blijven volgen.

 

Passen we bij elkaar?

Je blinkt uit in zelfstandig werken en het organiseren van je eigen werk, maar bent ook in staat om goed samen te werken. Je bent in staat om in verschillende situaties adequaat te handelen. Je durft initiatief te nemen met het oog op voortgang en kwaliteit van het proces.

Wat krijg je?

Een salaris dat past bij je ontwikkeling en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Een plezierige werksfeer met leuke collega’s. Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Heb je interesse?

Bel gerust met Erik Sluiter, Teamleider Mineraal, tel. (06) 52 63 89 28.
Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl.

 

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: