Allround medewerker CAR

Ben jij die operationele duizendpoot?

Locatie Wilp 

Wij zijn voor onze afdeling Mineraal ten behoeve van de Op & Overslag Wilp op zoek naar een allround medewerker Controle, Acceptatie en Registratie (CAR). Je verricht voornamelijk overslagwerkzaamheden en voert continu controles uit op het aangeboden afval, waarbij je contact hebt met klanten/chauffeurs. Daarnaast kun je als toezichthouder en machinist ingezet worden op de gehele locatie en in het magazijn voor de uitgifte en ontvangst van goederen.

Wat ga je verder nog doen?

 • Je controleert aangeboden en afgevoerde afvalstoffen inhet geautomatiseerd systeem
 • Je verricht administratieve en fysieke controle vanafvalstoffen en laad-, los- en overslagprocessen
 • Je (ver)laadt en be-, verwerkt afvalstoffen m.b.v. eenlaadschop en/of kraan en verricht dagelijks onderhoudaan deze machines
 • Je regelt de uitgifte en ontvangst van goederen in hetmagazijn
 • Je verricht alle voorkomende en locatiegerichtewerkzaamheden

Ben jij onze nieuwe collega?

 • Je beschikt over een VMBO+ werk- en denkniveau
 • Hebt relevante ervaring als laadschop en kraanmachinisten bent uiteraard hiervoor gecertificeerd.
 • Je hebt en VCA en BHV diploma of bereid deze te behalen
 • Je hebt kennis/affiniteit met Word, Outlook, SAP
 • Bent de talen Nederlands, Duits en Engels machtig
 • Bereid om noodzakelijke trainingen te blijven volgen

Passen we bij elkaar?

Je blinkt uit in zelfstandig werken en het organiseren van je eigen werk, maar bent ook in staat om goed samen te werken. Je bent in staat om in verschillende situaties adequaat te handelen. Je durft initiatief te nemen met het oog op voortgang en kwaliteit van het proces.

 

Wat krijg je?

Een salaris dat past bij je ontwikkeling en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Een plezierige werksfeer met leuke collega’s. Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Heb je interesse?

Bel gerust met Erik Sluiter, Teamleider Mineraal, tel. 06-52 63 89 28 (heeft vakantie week 28 t/m 30) of Jurgen Vos tel. 06-11 01 86 02. Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl.

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: