Beheerder Voorzieningen

Speelde jij vroeger graag met water?

Wij zoeken ter versterking van onze afdeling Mineraal Brabant een beheerder voorzieningen, die de milieutechnische installaties inregelt, controleert en afwijkingen/storingen aan het proces/de installatie signaleert en zo nodig actie onderneemt. Je zorgt voor een goede werking van de waterzuiveringen, stortgasmotoren, het infiltratiesysteem voor het project IDS en de overige voorzieningen op locatie. Hiervoor voer je metingen en inspecties uit, verzorg je monsternames en analyses en registreer en beoordeel je de hiermee verkregen gegevens, zodat voldaan wordt aan de regels uit de vergunningen. Daarnaast zorg je onder andere voor het peilen van grondwaterstanden, onderhoud aan percolaat- en hemelwaterafvoer en groenonderhoud.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je geeft instructies aan collega’s en derden, begeleidt hen en wijst op veiligheidsvoorschriften.
  • Je schrijft werkvergunningen uit.
  • Je plant en coördineert onderhoudswerkzaamheden zodat het proces zo min mogelijk vertraging oploopt.
  • Je voert volgens rooster samen met je collega’s wacht- en storingsdiensten uit buiten reguliere werktijden.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt een proces technische opleiding op MBO-III niveau afgerond; bij voorkeur procesoperator B.
  • Je hebt ervaring met de exploitatie van milieutechnische installaties.
  • Je beschikt over het diploma UTAZ, ATEX, VOL-VCA of bent bereid dit te behalen.
  • Je hebt kennis over relevante wet- en regelgeving.

Passen we bij elkaar?

Je werkt graag in teamverband, maar bent ook goed in staat zelfstandig je eigen werk te plannen en organiseren. Je bent goed in het analyseren van problemen en hebt geen moeite om vervolgens een beslissing te nemen over de juiste inzet van de installaties. Je neemt graag initiatief en bent stressbestendig wanneer zich tijdens wacht- en storingsdienst een calamiteit voordoet.

Wat krijg je?

Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en opleiding. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond).

Heb je interesse?

Bel met Frank Simons, Sr. Beheerder Voorzieningen, 06-10 91 93 48

Wil je solliciteren? We horen graag zo snel mogelijk van je. Mail je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: