Coördinator IT-changes

Locatie Apeldoorn

40 uur

Ben jij de ontbrekende schakel in onze IT-changeprocessen?

Wij zijn voor onze afdeling ICT op zoek naar iemand die infrastructurele en applicatieve Changes coördineert en kleinere projecten binnen de IT-development-team aanstuurt. Jij bent het aanspreekpunt binnen de afdeling ICT voor zowel de leveranciers als de gebruikers-ondersteunende organisatie. Je belangrijkste focus ligt op het najagen van de geplande processtappen bij de betrokken leveranciers, in nauwe samenwerking met het Attero ICT-regieteam en het service integratie team.

Wat ga je verder nog doen?

  • Als Coördinator zorg je voor de First Time Right uitvoering van changes waarbij een zo kort mogelijke time to market je streven is.
  • Je coördineert naast changes ook een aantal kleine IT-projecten.
  • Je coördineert de gebruikersacceptatie testen in samenwerking met de key user/ functioneel beheerders.
  • Je neemt deel aan het IT Developement overleg waarin de opvolging van changes wordt besproken met de betrokken leveranciers.
  • Je plant en organiseert zowel de interne als externe deelnemers om de change/het project te realiseren.

Ben jij onze nieuwe collega?
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur richting Informatica of Bedrijfskunde en 1 tot 3 jaar aantoonbare vakinhoudelijke werkervaring met changemanagementprocessen (infrastructureel en
applicatief) en ervaring in het leiden van kleine projecten. Je hebt ervaring met Prince2, AGILE/scrum, ICT beheerprocessen zoals ITIL en ASL. En je bent bereid tot reizen en weleens te werken buiten
normale kantoortijden.

Passen we bij elkaar?
Ben je resultaatgericht met talent om werk goed te organiseren en voel jij je thuis in een enerverende werkomgeving? Wil jij je op termijn ontwikkelen naar een functie van Projectleider? Heb je geen 9/5 mentaliteit en ben je bereid om zo nodig ook eens buiten kantoortijden te werken? Dan lijkt deze vacature op je lijf geschreven.

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling schaal 10 cao GEO, afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond).

Heb je interesse?
Bel gerust met Marcel de Man, Manager ICT, tel. 06-46046409. Wil je solliciteren? Mail voor 1 juni 2020 je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern/extern uitgezet.

 

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: