Corporate controller

De afdeling Finance & Control neemt een belangrijke positie in de advisering en begeleiding van de directie als het gaat om belangrijke financiële investeringen, besluitvorming voor strategische projecten.  Je werkt nauw samen met diverse Businessunitmanagers en directieleden.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je begeleidt financiële / investeringsbeslissingen voor strategische projecten door ontwikkelen en monitoren van juiste procedures, berekeningen en presentatie.
  • Je hebt een Quality Assurance projectrol in grotere strategische business investeringen.
  • Je levert financiële analyses aan directie voor besluitvorming
  • Je stemt cash flow prognoses af met de Manager Corporate Finance.
  • Je bent verantwoordelijk voor eindrapportage en consolidatie van Plan to Perform (MR/Board Pack, Budget, VDM en Strategisch Plan).
  • Je bent verantwoordelijk voor complexere jaarrekening dossiers zoals Impairment testing, Purchase Price Allcoation, IFRS 16 Lease, Wet Milieu Belasting, Stortvoorziening, subsidies, grote investeringen en rekenrentes.

Wat vragen wij?

Een HBO/WO werk en denk niveau bij voorkeur aangevuld met een postdoctorale opleiding (RA of RC). Ervaring: (Bedrijfs)economie, 3 jaar. 

Relevante ervaring in soortgelijke functie met sterkte affiniteit met financial accounting & control werkveld.

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben je leergierig, werk je graag in teamverband, ambieer je het werken in een dynamisch finance-expert team. Houd je van uitdaging en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen in een enerverende en veranderende omgeving?  Dan lijkt deze vacature op je lijf geschreven.

Wat krijg je?

Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris.

Heb je interesse?

Heb je nog vragen neem dan contact op met Mark Koole Manager Finance & Control bereikbaar via 06 46 763 760.
Wil je solliciteren op de hierboven genoemde vacature Mail je cv en een korte motivatie naar sollicitaties@attero.nl. 

 

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: