Cost controller

Ben jij een spin in het web?

De Cost Controller is werkzaam vanuit de nieuwe centrale afdeling MIO, Management Information Office. Deze afdeling speelt een belangrijke rol in het ketenproces Account to Report waarin alle financiële stuurrapportages tot stand komen. MIO is een nieuwe afdeling, ontstaan vanuit een visie om het management adequaat te voorzien van up-to-date stuurinformatie. Business Intellengence tooling is hierin een belangrijk middel. De afdeling werkt vanuit een cultuur waarin een drive is tot continue verbetering, groei & optimalisaties. De functie van Cost Controller kent een breed spectrum van aandachtsgebieden waarin je nauw samenwerkt met de afdeling Revisies Wijster en Moerdijk. Je adviseert het betrokken management aan de hand van financiële en materiële zaken op basis van adequate analyses en rapportages. De bron hiervoor is BItooling. Je bent in deze rol de spin in het web tussen finance & operations. Je levert informatie aan het beleidsproces wat betreft toekomstige meerjaren- onderhoudsplannen (MJO’s) en levert deze informatie in het tot stand komen van de Strategische meerjarenplan van Attero als onderdeel van budgettering en strategische forecasting. Je wordt hierin ondersteund door een breed team van specialisten en een sterk MIO team.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je verzorgt Latest Estimate en Actual rapportages over grote technische onderhoudsprojecten in uitvoering;
  • Voordat onderhoudsprojecten in uitvoering gaan ben jij diegene die de begrotingen opstelt en toewerkt naar besluitvorming dat benodigde goedkeuring van management verkregen worden samen met de Business;
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan managers Revisie en Onderhoud zoals optimaliseren van processen en gebruik SAP structuren en performance management metingen doormiddel van dashboard op kwaliteit onderhoudsprocessen en vervolgens adviezen voor optimalisatie;
  • Je vindt de uitdaging en energie uit het zowel in detail uitwerken van financiële rapportages als zowel een volwaardige gesprekpartner zijn die actief in gesprek gaat met projectleiders en managers;
  • Je bent proactief en staat volop in de business door zichtbaar aanwezig te zijn door het brengen van initiatief naast je administratieve taken. In het begin en tijdens revisies zal je moeten investeren in het bouwen van sterkte relaties waarna werken of afstand steeds makkelijk gaat.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een afgeronde relevante HBO opleiding, en je hebt meer dan 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wil jij je verder ontwikkelen binnen een dynamisch financieel team met een focus op continue verbeteren binnen de business? Ben jij iemand die de brug slaat tussen Productions en Finance en daarbij graag op locaties komt? En ben jij iemand die zich ook in een technische omgeving goed thuis voelt? En heb je daarbij een hands on mentaliteit?
Dan lijkt deze vacature je op het lijf geschreven.

Wat krijg je?

Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor jouw verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Functieschaal GEO cao schaal 11, maar is afhankelijk van kennis en ervaring.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over deze vacature. Neem dan contact op met Bert Snippe, Manager FA& Reporting bereikbaar via 06 22 97 47 28.
Wil je direct solliciteren? Mail dan je cv naar sollicitaties@attero.nl dan nemen we snel contact
met je op.

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: