Elektromonteur

Locatie Wijster

Het onderhouden van de elektrische installaties en het verhelpen van alle voorkomende elektrische storingen. Dat is wat jij gaat doen als elektromonteur bij Attero. We doen veel in Wijster. Zo maken we van oud plastic weer nieuwe producten en van huisvuil maken we energie. We scheiden afval, recyclen, produceren energie uit afval, vergisten, composteren, zuiveren water, extruderen folies en verbranden restafval.
Bij zoveel activiteiten komt ook veel techniek kijken. Het is qua techniek zo gevarieerd dat je de komende vier jaar allerlei PLC (Siemens, ABB) opleidingen krijgt! Lijkt dit je gaaf? Solliciteer dan gauw!

Wat ga je verder nog doen?

 • Storing zoeken in de systemen Siemens, ABB, DCS en hierbij overbruggingen en simulaties zetten.
 • Uitvoeren van correctief en preventief onderhoud (inspecteren schakelkasten, elektromotoren en MCC-ruimtes).
 • Je hebt veel contact met de afdeling productie. De interne klant.
 • Begeleiden van externe firma’s én je draagt de eindverantwoording over hun werkzaamheden.
 • Actief meedenken over technische verbeteringen.

Ben jij onze nieuwe collega?

 • Je hebt een afgeronde mbo-4 opleiding richting elektrotechniek, besturingstechniek, energietechniek of soortgelijk.
 • Heb je kennis van NEN3140 en NEN3840 (of ben je bereid deze te halen?).
 • Deed je hiervoor ervaring op in de procesindustrie (food, chemie, energie, papier, metaal, recycling, zuivel)? Dan passen we goed bij elkaar!

Passen we wij elkaar?

Je bent zelfstandig, want zelf beslissingen durven nemen vind jij juist prettig!

Wat krijg je?

 • Als eerste bieden we je in het eerste vier jaar veel opleidingen aan. Zo kun je de opleidingen meet-en regeltechniek, hoogspanning, PLC (Siemens, ABB, DCS) volgen.
 • Salaris gebaseerd op schaal 6 van de cao Grondstoffen, Energie & Omgeving (bandbreedte 2433 – 3212 bruto per maand)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden , zoals bijvoorbeeld een winstuitkering, flexbudget, resultaatafhankelijke uitkering en een goede pensioenregeling via Loyalis/ABP.

Heb je interesse?
Bel gerust met Roel Eefting, teamleider Onderhoud, tel. 06 50 74 81 20. Wil je solliciteren? Mail zo snel als mogelijk je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern/extern uitgezet.

 

   
           

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: