Energiemanager

Stroomt er groene energie door jouw aderen?

Wij zijn voor onze afdeling Energiemanagement op zoek naar iemand die de competenties heeft om zich voor Attero in te zetten ten aanzien van de energiemarkt; het afsluiten en de naleving van onze energiecontracten plus contracten duurzaamheidswaarde.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je bent mede verantwoordelijk voor in- en verkoop van energie, certificaten duurzame energie (GvO) en energiediensten.
  • Je bent een belangrijk aanspreekpunt in diverse certificeringprocessen voor duurzame elektriciteit en Groengas. Je stemt af met interne bedrijfsonderdelen en externe partijen. Je houdt je onder andere bezig met hoeveelheden energie en groen gas die geproduceerd en verbruikt gaan worden.
  • Je bereidt contracten voor (met kennis van vigerende weten regelgeving en de beleidskaders van Attero). Je bent daarnaast ook contractbeheerder van een deel van de energieportfolio.
  • Je signaleert relevante energie marktontwikkelingen en vertaalt deze naar adviezen ten aanzien van in- en verkoop.
  • Je stuurt functioneel medewerkers aan op het gebied van contractverplichtingen, zoals het dagelijks nomineren en de in- en verkoop van elektriciteit.
  • Hierbij horen natuurlijk ook de rapportages over de stoom-, gas- en elektriciteitsportfolio waarin onder andere de resultaten en het budget tegen elkaar uitgezet worden.
  • Je bent namens Attero actief in werkgroepen bij certificerende instanties en brancheorganisaties.

Ben jij onze nieuwe collega?

Heb je een bedrijfskundige of economische opleiding met een technische vooropleiding of omgekeerd en spreekt energieconversietechniek je aan en ben je bereid je hierinverder te ontwikkelen? Vind je de combinatie van analyse, commercie en inkoop interessant in relatie tot hernieuwbare energie? Dan lijkt deze vacature op je lijf geschreven.

Wat krijg je?

Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling van de functie is schaal 10 cao GEO).

Heb je interesse?

Bel gerust met Michael Sanders, Sr Energiemanager tel. 06 20 00 44 10 of met Wil Kroes, Sr HR adviseur tel. 06 12 96 31 91. Wil je solliciteren? Mail zo snel als mogelijk je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.

Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl. Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen contact opnemen met de
inhuurdesk@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Als onderdeel van het selectieproces maken we mogelijk gebruik van online-screening. Dit betekent dat we informatie over jou zoeken via o.a. zoekmachines en sociale netwerken. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure. De sollicitatiegesprekken worden gehouden op de locatie Apeldoorn.

 

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op de pagina Media.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: