(Hoofd) Operator Organisch

Locatie Odiliapeel

Zorg jij voor stoom, maar niet uit je oren?

In onze Biomassa Energiecentrale (BMEC) produceren wij duurzame energie in de vorm van stoom door verbranding van lokaal verworven Biomassa. Deze stoom wordt gebruikt voor de verwerking van aardappels bij onze klant Peka Kroef en door deze samenwerking besparen we hier ongeveer 8,2 mln. aardgas en realiseren een CO2 reductie van 14.500 ton per jaar. Wij zoeken een flexibel inzetbare en
stressbestendige Hoofdoperator die zich in een klein team focust op een optimale procesvoering en optimalisatie van de BMEC. Je werkt zelfstandig binnen begroting en planning, hierbij is veiligheid een vanzelfsprekendheid en deze heeft altijd topprioriteit! Je werkt binnen de wettelijke kaders en draagt het Attero beleid actief uit. Je levert een actieve bijdrage aan de procesverbeteringen en
modificaties, om de fabriek te optimaliseren en kosten efficiënt te laten werken. Nadat je volledig ingewerkt bent ga je zelfstandig meedraaien in een consignatierooster. Daarom is het van belang dat je op
maximaal 30 minuten afstand van de Attero locatie a/d Beukenlaan in Odiliapeel woont.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je voert binnen het kleine operationele team alle operationele taken uit.
  • Je stelt voortgangsrapportages en evaluaties op over de processen in relatie tot de operationele KPI's voor Performance Management.
  • Je wordt ingezet bij (crash)stops, doet prioriteitsbepaling gericht op veilig en efficiënte heropstart van de installatie.
  • Je implementeert verbeteringen in veiligheidsprocedures en werkt operationele standaardprocedures bij

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt een proces technische opleiding op MBO-4 niveau afgerond en ervaring in een productieomgeving met verbranding/stoom.
  • Je beschikt over het diploma VOL VCA, heftruck, laadschop, en BHV of ben bereid dit te halen.
  • Je bent vaardig in Excel rapportages en communicatief vaardig (NL,DE,ENG)

Passen we bij elkaar?

Je bent flexibel, pro actief, een echte doorzetter en draagt bij aan een gezamenlijk resultaat. Diept problemen goed uit alvorens een beslissing te nemen. Zoekt naar methoden om efficiënter/effectiever te werken. Stelt relevante prioriteiten. Hebt een goede mondelinge/schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Wat krijg je?

Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en opleiding. Daarbij belonen we je na een gedegen inwerkperiode met een marktconform salaris (inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond).

Heb je interesse?

Bel met Anton van Broeckhuijsen, Bedrijfsleider Organisch, (06) 53 34 28 13. 

Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op deze vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl.
Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen contact opnemen met inhuurdesk@attero.nl.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: