Hoofdoperator Organisch

Zorg jij voor ’n optimale organische afvalverwerking?

Tilburg

Wij zoeken ter versterking van onze afdeling Organisch Tilburg een hoofdoperator die zowel zelfstandig als in teamverband in dagdienst de procesvoering van de vergister- en composteringsinstallatie regelt. Veiligheid staat voor jou op 1 en je probeert het werkklimaat en de werkomgeving te verbeteren. Samen realiseren jullie een optimale verwerking van het organisch afval in een schone en goed onderhouden installatie. Je controleert en analyseert procesdata en stuurt het proces bij. Je regelt de productie en technische planning & organisatie op dag niveau binnen de vastgestelde weekplanning. Je verricht 1e lijns onderhoud, verhelpt storingen of schakelt de technisch specialist/bedrijfsleider in. Je draait zelfstandig mee in een consignatierooster. Daarom is het van belang dat je op maximaal 30 minuten afstand van de Attero locatie a/d Vloeiveldweg Tilburg woont.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je voert daar waar nodig alle (sr) operatortaken uit
  • Je rapporteert binnen de Performance Managementgestelde kaders en voert opvolging uit.
  • Je beoordeelt de producten op gesteldebeoordelingsrichtlijnen en borgt deze.
  • Je bedient het ERP systeem (SAP)

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt een proces technische opleiding op MBO-IIIniveau afgerond; bij voorkeur procesoperator B.
  • Je hebt ervaring in een productieomgeving en hetfunctioneel aansturen van medewerkers is een pré.
  • Je bent bereidt om diverse cursussen en opleidingente volgen zoals heftruck, hoogwerker, laadschop, NEN3140 en BHV
  • Je beschikt over een vol-VCA diploma.

Passen we bij elkaar?

Je bent zelfredzaam, goed in het organiseren van je eigen werk. Hebt een groot oplossend vermogen en hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je ben stressbestendig. Past bij ons gezellig team dat samen voor een doel gaat en ook samen kan lachen.

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en opleiding. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling is afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond).

Heb je interesse?
Bel met Lars Huigen, Bedrijfsleider Organisch Tilburg, 06-54 99 34 91. Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern/extern uitgezet.

 

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn. 

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: