ICT Manager

Locatie Apeldoorn

Wil jij de regie in ons ICT landschap?

Als ICT Manager ben je verantwoordelijk voor zowel het borgen van de continuïteit als de verdere ontwikkeling van de ICT dienstverlening. Het ontwikkelen van de strategische visie op informatievoorziening, IT-architectuur, security en innovatie zijn de komende periode speerpunten. Als Manager werk je samen met een dedicated team van senior professionals georganiseerd op basis van het regiemodel (Demand-Supply).

Wat ga je verder nog doen?

 • Je adviseert omtrent de ontwikkelingen op ICT gebied in relatie tot de organisatie, ontwikkelt ICT beleid en geeft verder vorm aan het Demand en Supplymodel;
 • Je bent verantwoordelijk voor de ICT organisatie en verdere ontwikkeling van het ICT landschap;
 • Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven van ICT performance-indicatoren aangaande development-transition en run en optimalisatie van de ICT processen en procedures;
 • Je ontwikkelt en implementeert beleid voor ICT en draagt zorg voor de uitvoering daarvan door middel van een optimale inrichting van organisatie, processen en ondersteunende systemen;
 • Je stuurt een team aan van zelfstandige ICT professionals en zorgt voor een optimale samenwerking met de interne en externe organisatie;
 • Je legt verantwoording af op basis van voortgangsrapportages;
 • Je rapporteert aan de CFO.

Passen we wij elkaar?

 • Je hebt ervaring binnen complexe ERP- en applicatielandschappen;
 • Je hebt ervaring in manufacturing en procesautomatisering;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring binnen een Demand-Supply organisatie;
 • Je kunt omgaan met veranderingen binnen een organisatie;
 • Je bent bereid om op meerdere locaties (binnen Nederland) te werken.

Essentieel

 • Je hebt ervaring in zowel technische als functionele transitietrajecten;
 • Je hebt ervaring in het aansturen van een team van professionals.

Ben jij onze nieuwe collega?
Heb je een WO opleiding Informatietechnologie, werk je graag samen met een professioneel team aan verdere ontwikkelingen van het ICTteam en ICTprocessen in de business, en ben jij een verbindende persoonlijkheid met visie en daadkracht die wil werken in een enerverende en innovatieve omgeving? Dan lijkt deze vacature op je lijf geschreven!

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris (inschaling van de functie is schaal HAY 19).

Heb je interesse?
Mail zo snel als mogelijk je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.
Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op hierboven genoemde vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl. Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen contact opnemen met de inhuurdesk@attero.nl.

Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure. De sollicitatiegesprekken worden gehouden in Apeldoorn.

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: