Logistiek medewerker/assistent operator

Locatie Wijster

Voor de nieuwe Polymeren Recycling Plant in Wijster zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven logistiek medewerker/assistent operator. Je bent verantwoordelijk voor het verladen en transporteren van afvalstromen. Veiligheid is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw top prioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilig werkomgeving. Je draait mee in een 5 ploegendienst.

De PRP werkt balen kunststof LDPW folies op tot een hoogwaardig PE granulaat dat afgezet gaat worden in de kunststofindustrie. De installatie in Wijster zal 24.000 folies per jaar verwerken. De installatie wordt in een vol continu bezetting bedreven. Het proces bestaat uit een aantal stappen, opgebouwd in een tweetal lijnen. De stappen bestaan uit verkleinen, wassen, drogen, extruderen en verpakken.

Wat ga je verder nog doen?

 • Je voert residustromen af, je zorgt voor de invoer van balen, het verplaatsen van big bags en het beladen van vrachtwagens.
 • Je zorgt voor het in- en uitscannen van transportstromen en het invoeren van gegevens van de massabalans.
 • Je controleert en onderhoudt dagelijks de machines van het wagenpark en rapporteert over de staat van onderhoud.
 • Op verzoek neem je de taken van de operator over bijvoorbeeld bij onderbezetting en piekbelasting i

Ben jij onze nieuwe collega? 

 • Je beschikt over een afgeronde VMBO opleiding.
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat.
 • Je hebt ruime ervaring met de bediening van diverse machines en bent hiertoe bevoegd.
 • Een opleiding operator A is een pre. Je bent bereid aanvullende opleidingen te volgen.

Passen we bij elkaar?

 • Je kunt goed samenwerken met anderen, maar tevens blink je uit in zelfstandig werken en kun je goed je eigen taken organiseren, plannen en bewaken.
 • Je durft initiatief te nemen met het oog op de voortgang en kwaliteit van het proces.
 • Je bent altijd gefocust op een veilig uitvoering van je werkzaamheden.

Wat krijg je?
Een salaris dat past bij je ontwikkeling en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Een plezierige werksfeer met leuke collega’s. Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Heb je interesse?
Neem gerust contact op met Herman Boersma, productieleider PRP Wijster. Hij is bereikbaar via de mail, mail naar herman.boersma@attero.nl.

Wil je solliciteren? Wij horen graag snel van je. Mail je cv en een motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: