Magazijnbeheerder

Loatie Wilp

We zijn binnen de afdeling Mineraal op de locatie Wilp op zoek naar een enthousiaste en gedreven magazijnbeheerder. Als magazijnbeheerder ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, de registratie en uitgifte van goederen in het magazijn en het beheren van de voorraad ervan. Jij zorgt ervoor dat dit op een zo optimaal mogelijke wijze gebeurt zodat dit de effectiviteit en efficiency van de productie afdelingen ten goede komt. Je onderhoudt contacten met leveranciers en afnemers.

Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving met een optimaal resultaat.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je zorgt dat de juiste onderdelen op voorraad zijn in het magazijn.
  • Je verwerkt tijdig de ontvangen goederen en boekt deze administratief in in het SAP systeem.
  • Je controleert goederen op juistheid en kwaliteit.
  • Je legt onderdelen voor de orders van technici klaar zodat zij zonder vertraging de geplande klus kunnen uitvoeren.
  • Je verzorgt de opslag van goederen op de juiste locatie in het magazijn, zo nodig met behulp van een heftruck/ reachtruck.
  • Je regelt de koeriersdiensten van en naar de locatie.

Ben jij onze nieuwe collega?

  • Je hebt minimaal een VMBO+ opleiding gevolgd.
  • Je bent in het bezit van een VCA diploma.
  • Je hebt uitstekende computervaardigheden.
  • Ervaring met SAP is een pré.

Passen we bij elkaar?
Je werkt graag samen met collega’s. Je hebt een hands-on mentaliteit en een grote mate van zelfstandigheid in werken. Klantgerichtheid en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel. Je neemt initiatief en bent integer.

Wat krijg je?
Een salaris dat bij je past. Verder krijg je een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?
Bel gerust met Gert Ceelen, Regiomanager Mineraal/ locatieverantwoordelijke, tel. 0654957522

Wil je solliciteren? Mail vóór 1 april 2021 je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.

De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: