Medewerker financial accounting

Locatie Apeldoorn

Wil jij mee op reis in onze financiële ontdekkingstocht?

Wij zijn op zoek naar versterking van het financiële team dat zich midden in een transitie bevindt naar een MIO, een Management Information Office. Deze afdeling wordt het nieuwe kloppend hart van Attero. In je functie ben je verantwoordelijk voor continue monitoring van processen , beheer van interne & externe verslaggeving en de aansluiting bij brondata. In je functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken van juiste, tijdige en volledige vastlegging van kwantitatieve en financiële gegevens van alle processen in het ERP systeem SAP om als basis te dienen voor het opstellen van managementinformatie met behulp van Selfservice BI tooling. Om invulling te geven aan continue verbetering maken we gebruik van de scrum methodiek.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je draagt zorg voor rapportages t.b.v audits (o.a. balansdossiers, belastingen, subsidies etc.); 
  • Je draagt bij aan de voorbereiding en controle van de jaarrekening;
  • Je assisteert bij het tot stand brengen van het budget en verzorgt de vastlegging in SAP;
  • Je draagt zorg voor kwaliteit van data ten behoeve van de besluitvorming;
  • Je hebt een ondersteunende, uitvoerende rol in procesbeheer, functioneel applicatiebeheer, gebruikersbeheer en data- en documentbeheer voor SAP en Every Angle;
  • Je controleert de cijfers tijdens maandelijkse afsluitproces met o.a. de applicatie Board. Hierbij stel je vast dat alle stappen uit de checklist en de maandplanning afgerond zijn;
  • Je zorgt in samenwerking met de business dat men de juiste structuren hanteert in lijn met cost control principes;
  • Je maakt analyses en zet interne controles op t.b.v. de juistheid, volledigheid en tijdigheid van data.

Wat vragen we?

Ben je leergierig, en wil jij je verder ontwikkelen in een datagedreven, dynamisch financieel team? Beschik je over fiscale kennis of wil je hierin leren? Heb je affiniteit met nieuwe vormen van informatietechnologie met een hands on mentaliteit. Ben je altijd in voor verbeteren en dan lijkt deze vacature je op het lijf geschreven.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je hebt een relevante, afgeronde HBO opleiding met bij voorkeur enige werkervaring met kennis van financiële administraties en vastlegging daarvan in ERP systemen en het gebruik van
Selfservice BI tooling (bijv. Board). Het is een pre als je kennis hebt van fiscale wetgeving in relatie tot financiële vastlegging.

Wat krijg je?

Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris.

Heb je interesse?

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Bert Snippe, Manager Reporting & FA bereikbaar via (06) 22 97 47 28.

Wil je direct solliciteren? Mail dan je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl dan nemen we snel contact met je op.


Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: