Medewerker gebouwen en terreinen

Locatie Wijster

We zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker gebouwen en terreinen voor de afdeling Onderhoud in Wijster. Als medewerker G&T ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en schoonhouden van het bedrijfsterrein en gebouwen. Je bent eerste aanspreekpunt voor collega`s voor de dagelijkse bezigheden. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving met een optimaal resultaat.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je voert eerstelijns onderhoud uit aan gebouwen en gebouw gebonden algemene installaties.
  • Je zorgt voor optimale staat verkerende terreinen en/of objecten, je coördineert de werkzaamheden.
  • Je zorgt voor veilige werkomstandigheden zodat collega`s en derden de werkzaamheden veilig kunnen uitvoeren.
  • Ongediertebestrijding wordt optimaal door jou gecoördineerd binnen de wettelijke normen.

Passen we bij elkaar?

  • Je bent resultaatgericht.
  • Je kan goed plannen en organiseren.
  • Je mag graag samenwerken met je collega`s en bewaakt de voortgang van de werkzaamheden.
  • Je kan goed tegen stress en bent gedisciplineerd.
  • Je bent servicegericht en klantvriendelijk.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je beschikt over een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau 4. Je hebt ervaring met het werken met SAP & PRIVA. Je bent in het bezit van een VCA diploma, NEN 3140 aanwijs en hebt certificaten voor de hoogwerker en heftruck.

Wat krijg je?

Een passend salaris conform cao GEO (Grondstoffen, Energie & Omgeving), een winstuitkering en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering, maar vooral een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?

Bel gerust met Lamko Hulzebos, Hoofd bedrijfsbureau, Teamleider onderhoud. Hij is telefonisch bereikbaar, via 06- 52326719.
Wil je solliciteren? Wij horen graag snel van je. Mail je cv en een motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl

Ook kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. De vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.


We willen de juiste kandidaat graag zelf een contract aanbieden, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet prijs gesteld.

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: