Operationeel STOP Inkoper

Locatie Moerdijk/Wijster

Loopt jouw stop op rolletjes?

De afdeling Inkoop neemt een belangrijke positie in wat betreft het optimaliseren van het Purchase to Pay proces. LEAN management, continu verbeteren, kosteneffectiviteit en het benutten van schaal-, en synergie voordelen zijn belangrijke aandachtsgebieden. De afdeling wordt centraal aangestuurd en ingedeeld naar (markt)segment. Inkopers fungeren als businesspartner voor hun interne klant. Je werkt nauw samen met de business om de klantvraag en –behoefte goed te kunnen vertalen.
De inrichting van de afdeling is nog steeds volop in ontwikkeling qua systemen, processen en procedures (efficiency en effectiviteit). De transactionele activiteiten van inkoop (Inkoop Support) zijn centraal belegd bij het Shared Services Center in Apeldoorn. Dit betekent dat de tactische en strategische inkoop centraal in samenwerking met locaties gebeurt, waarbij er sprake is van een intensieve samenwerking tussen de locaties om synergie-, schaalvoordeel en efficiency te waarborgen. Bovendien is iedere inkoper Attero breed verantwoordelijk zijn voor een of meerdere inkoop categorieën, waar hij/zij locatie overschrijdend de lead in heeft. In dit kader is bereidheid tot reizen binnen Nederland een essentieel element.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor de projectmatige inkoop ten behoeve van de jaarlijks terugkomende revisies (stops) van de Afval Energiecentrales ( AEC’s) in Moerdijk en Wijster.
  • Je beheert een portfolio met duidelijk gedefinieerde routinematerialen of services.
  • Je werkt nauw samen met de strategisch inkoper van AECinstallatieonderdelen.
  • Je hebt een kritische rol bij het correct in kaart brengen van behoeften en specificaties ten behoeve van alle revisies van Attero.
  • Je hebt ambitie om je verder te ontwikkelen binnen het inkoop vak.
  • Je bent goed op de hoogte is van ontwikkelingen en innovaties in de markt, je kent je leveranciers, producten en diensten.
  • Je bent een stevige onderhandelaar.
  • Je oefent controle uit op de levering ten aanzien van kwaliteit, tijdigheid, volledigheid en correctheid.
  • Je zorgt samen met de interne klant voor een goede evaluatie en leveranciers beoordeling.

Ben jij onze nieuwe collega?
Heb je een afgeronde relevante technische HBO opleiding, aangevuld met inkoopgerelateerde certificaten bijv. NEVI, ben je een gedreven inkoopprofessional met visie op continue verbeteren, werk je graag samen met een professioneel team aan verdere ontwikkelingen van het Inkoopteam en wil je ertoe doen als Inkoper dicht bij de business? En ben jij een verbindende, daadkrachtige persoonlijkheid met ambitie om zich verder te ontwikkelen in een enerverende en innovatieve omgeving? Dan lijkt deze vacature op je lijf geschreven

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris.

Heb je interesse?
Heb je nog vragen neem dan contact op met Paul Smulders, Manager Inkoop, bereikbaar via 06 53 77 79 23.
Wil je solliciteren? Mail je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl, dan nemen we snel contact op met je. 

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: