Operator Aanvoer en Chemie

Geef jij de afdeling secundaire processen een primaire plaats?

Locatie Moerdijk

Wij zijn voor onze afdeling Secundaire Processen van de AEC Moerdijk op zoek naar een Operator Aanvoer & Chemie. Je bent verantwoordelijk voor het controleren, accepteren, registreren en administreren van afval- en hulpstoffen. Je verzorgt de kwaliteitsbewaking en houdt toezicht op het correct op- en overslaan van afval- en hulpstoffen.

Wat ga je verder nog doen?

  • Het controleren van de ontvangen afvalstromen op, en het signaleren van, afwijkingen ten opzichte van de acceptatievoorschriften.
  • Het begeleiden van het verladingsproces en verhelpen en voorkomen van storingen bij het verladen van hulp en reststoffen.
  • Het (laten) bepalen van de samenstelling van diverse aangeboden interne en externe stromen door middel van een chemische of fysische analyse.

Passen we bij elkaar?

Je werkt graag samen met collega’s. Je bent integer, accuraat en flexibel. Je neemt graag initiatief en bent klantgericht. Je hebt geen bezwaar om in ploegen te werken.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je hebt een opleiding op VMBO niveau, aangevuld met vakgerichte cursussen.

Wat krijg je?

Een salaris dat past bij je ontwikkeling en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Een plezierige werksfeer met leuke collega’s. Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

 

Heb je interesse?

Bel gerust met Sjel Sierat, Teamleider Secundaire Processen, tel. 06 23635683. Wil je solliciteren?

Mail zo snel als mogelijk je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.

Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen mailen naar sollicitaties.moerdijk@attero.nl

 

Ook kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

 

Over Attero

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op vijftien locaties onder meer het afval van ruim twintig procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die de leidraad vormen voor ons dagelijks handelen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: