Operator AVI Wijster

Is high tech vuurtje stoken iets voor jou?

Wij zijn voor de afdeling verbranden van de afvalenergiecentrale Wijster op zoek naar een enthousiaste en gedreven operator AVI die kan helpen in het controleren en waar nodig het bijsturen van de verbrandingsinstallatie. Je doet dat zodanig dat het rendement van de installatie optimaal is. Je kunt goed in teamverband werken en wilt graag de uitdaging aangaan om een complexe installatie, zoals de verbrandingsinstallatie van Attero in Wijster, optimaal te laten draaien. Specificaties, werkvoorschriften en voorschriften voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu spelen een belangrijke rol. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving. Je draait mee in 5 ploegendienst.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je bewaakt en controleert het proces en zorgt voor het bijregelen van de verbranding, rookgasreiniging en elektriciteitsproductie.
  • Je voert eerstelijns onderhoudswerkzaamheden uit en bereidt revisie- en onderhoudswerkzaamheden voor.
  • Je controleert deze zodat het verbrandingsproces zo min mogelijk rendementsverlies oploopt door storingen.
  • Je neemt deel aan de BHV-organisatie en bent ook bereid om daarvoor de benodigde opleidingen te volgen.

Ben jij onze nieuwe collega?
Je hebt een afgeronde AOT of VAPRO C opleiding of een gelijkwaardig opleidingsniveau en bent bereid om aanvullende opleidingen te volgen. Je hebt ruime ervaring in de procesindustrie of energiesector. Ervaring in een Afvalenergiecentrale is een pre.

Passen we bij elkaar?
Je bent samenwerkingsgericht en in staat om problemen snel te doorzien en te analyseren. Je kunt je eigen werk goed organiseren en durft initiatief te nemen met het oog op de voortgang en kwaliteit van het proces. Je bent resultaatgericht.

Wat krijg je?
Uiteraard een passend salaris, een winstuitkering en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering, maar daarnaast een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?
Bel gerust met Rob Appeldoorn, productieleider AEC Wijster. Hij is telefonisch bereikbaar via 06- 11588060. Wil je solliciteren? We horen graag snel van je. Mail je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@attero.nl.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: