Operator AVI

Locatie Moerdijk

Is high-tech vuurtje stoken iets voor jou?

Wij zijn voor de afdeling Operations van de afvalenergiecentrale Moerdijk op zoek naar iemand die kan helpen in het controleren en waar nodig het bijsturen van de verbrandingsinstallatie. Je doet dat zodanig dat het rendement van de installatie optimaal is. Moerdijk is een van de grootste AEC’s in Europa en verwerkt met vier verbrandingslijnen een miljoen ton per jaar. Als operator draai je mee in een vijfploegendienstrooster. Je kunt goed in teamverband werken en je hebt ervaring binnen de procesindustrie. Je wilt graag de uitdaging aangaan om een complexe installatie, zoals de afvalverbrandingsinstallatie van Attero in Moerdijk, optimaal te laten draaien.

Wat ga je verder nog doen?

Je bent verantwoordelijk voor het bewaken en controleren van de procesgang en zorgt voor het bijregelen van de verbranding, rookgasreiniging en elektriciteitsproductie. Je voert eerstelijns onderhoudswerkzaamheden uit en bereidt revisie- en onderhoudswerkzaamheden voor. Je controleert deze zodat het verbrandingsproces zo min mogelijk rendementsverlies op loopt door storingen. Specificaties, werkvoorschriften en voorschriften voor kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu spelen een belangrijke rol.

Ben jij onze nieuwe collega?

Je hebt een afgeronde AOT of VAPRO C opleiding of een gelijkwaardig opleidingsniveau en bent bereid om aanvullende
opleidingen te volgen. Je neemt deel aan de BHV-organisatie van Attero en bent bereid daarvoor de benodigde opleidingen te volgen. Je hebt ruime ervaring in de procesindustrie of energiesector. Ervaring in een Afvalenergiecentrale is een pre.

Passen we bij elkaar?

Je bent samenwerkingsgericht en in staat om problemen snel te doorzien en te analyseren. Je kunt je eigen werk goed organiseren en durft initiatief te nemen met het oog op de voortgang en kwaliteit van het proces. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid. Samen met je collega’s creëer je een veilige werkomgeving.

Wat krijg je?
Uiteraard een passend salaris met aanvullende ploegentoeslag van 28 procent en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Daarnaast krijg je een baan met veel uitdaging, afwisseling en een plezierige werksfeer met leuke collega’s.

Heb je interesse?
Bel gerust met Michel Speltie, Productieleider AEC. Hij is bereikbaar op (06) 51 18 21 43.

Wil je solliciteren? We horen graag zo snel mogelijk van je. Mail je cv en een motivatie naar sollicitaties@attero.nl.

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Ook is veiligheid een belangrijk onderdeel van het werk. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: