Procestechnoloog

Locatie Venlo

Regel jij continue procesoptimalisatie & -innovatie?

Wij zijn voor onze afdeling Technology & Engineering (T&E) op zoek naar een procestechnoloog, die de verschillende productielocaties ondersteunt met technologische expertise. Je ondersteunt waar nodig bij de dag- tot dag operationele problemen in de operatie en realiseert samen met de operators in het veld de beoogde oplossingen en bent daarbij niet bang bent om vieze handen te krijgen. Je identificeert (en kwantificeert) procesoptimalisaties en –innovaties. Dit doe je om de veiligheid, efficiency en betrouwbaarheid van de operatie te verbeteren. Je detailleert benodigde CAPEX investeringen tot een technologisch goed onderbouwd investeringsvoorstel en werkt operationele verbeteringen uit tot het plan van aanpak en borgt dit in de organisatie om de verbetering daadwerkelijk te realiseren. Veilig werken is voor jou vanzelfsprekend en heeft altijd jouw prioriteit. Je rapporteert aan de manager T&E.

Wat ga je verder nog doen?

 • Je bewaakt de integriteit van procesinstallaties, zodat de performance voldoet aan de gestelde eisen.
 • Je borgt dat de juiste procesinformatie beschikbaar is.
 • Je definieert potentiele businesscases van mogelijke verbetering en werkt ze d.m.v. grondig onderzoek uittot een nauwkeurige businesscase in samenwerkingmet Inkoop, Operatie en Projectrealisatie.
 • Je initieert, coördineert en bewaakt projectengericht op operationele proces verbetering.

Ben jij onze nieuwe collega?

 • Je beschikt over een diploma HBO WTB, Chemische Technologie, Milieukunde of een soortgelijke richting.
 • Je overziet het productieproces, hebt een visie over procesverbetering en kunt dit vertalen naar financiële impact.
 • Je hebt affiniteit met (biologische)productieprocessen als vergisting en compostering en met waterzuiveringssystemen. Ervaring is een pré.
 • Op basis van je theoretische kennis ben je in staat soepel een pragmatische oplossing te vinden.
 • Je beheerst minimaal de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je bent bekend met de principes van Lean of bereid je hierin te ontwikkelen.
 • Je hebt kennis en affiniteit met ATEX en bent bereid je hier voortdurend in te ontwikkelen.

Passen we bij elkaar?
Je bent gedreven. Vindt het gezamenlijk boeken van resultaat het allerleukste wat er is en continue verbeteren een way-of-life! Je werkt gestructureerd bij het opsporen van grondoorzaken. Stelt hoge eisen aan de kwaliteit, signaleert kansen en neemt actie. Bent communicatief vaardig in woord en geschrift. Hebt een hands on mentaliteit.

Wat krijg je?
Een salaris dat past bij je ontwikkeling en een aantrekkelijke resultaatafhankelijke uitkering. Een plezierige werksfeer met leuke collega’s. Opleidingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Heb je interesse?
Bel gerust met Hans Hoff, Manager T&E, telelefoonnummer: (06) 20 39 07 57.
Kandidaten die rechtstreeks solliciteren op deze vacature kunnen solliciteren via sollicitaties@attero.nl.

Bureaus die kandidaten bij Attero willen aanbieden kunnen contact opnemen met de inhuurdesk@attero.nl

 

Over Attero

Attero is een krachtige en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij ontwikkelen ons nog steeds als betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied. Ons bedrijf manifesteert zich meer en meer als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Benieuwd naar onze bedrijfsprocessen? Bekijk dan onze korte films op ons YouTube-kanaal.

Op de hoogte blijven

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Enkele keren per jaar informeren wij u over de belangrijkste en meest innovatieve ontwikkelingen van onze duurzame afvalverwerking. De nieuwsbrief biedt u praktische informatie, die u van pas kan komen voor een soepel verloop van uw contacten met ons bedrijf.

Mogen we weten waar uw interesse ligt? Dan sturen we u daarvoor de specifieke nieuwsbrief/brieven: